1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Zafer’e kadar istifa!
Zafer’e kadar istifa!

Zafer’e kadar istifa!

Ümit Özdağ’ın partisinde üst düzey istifa silsilesi!

19 Aralık 2021 Pazar 12:33A+A-

HAKSÖZ HABER

Parti programını mülteci karşıtlığı üzerine şekillendiren Zafer Partisi’nin ilk günden beri patlamaya hazır balon olduğu belliydi. Yola popülizmle çıkarsanız daha yolun başında dökülmeye de mahkumsunuzdur!

Ümit Özdağ, Türkiye’de ucuz siyaset denilince akla ilk gelen isimlerden birisi. MHP’den ve İYİ Parti’den uzaklaştırılan Özdağ çareyi kendi partisini kurmakta bulmuştu ama istifa eden isimler sebebiyle Zafer Partisi’nde Ümit Özdağ’dan başka kimse kalmadı denilse yeridir.

İlk önce Genel Başkan Yardımcısı sıfatı bulunan İsmail Koncuk istifa etti. Koncuk, Ümit Özdağ ile partinin en tanınan ismiydi. Şimdiyse Zafer Partisi “Türk Dünyasından Sorumlu” Genel Başkan Yardımcısı Sultan Neslihan Seven, hem görevinden hem partisinden istifa ettiğini duyurdu.

“Türk Dünyasından Sorumlu” genel başkanlık makamı bulunun ırkçı Zafer Partisi bu ulu(!) görevi yerine getiren kişinin de partiden ayrılmasıyla iyice kanarya severler derneği misali bir şey oldu.

Irkçılığı açıkça politik perspektif olarak belirleyen bir partinin kısa sürede S.O.S vermesi Türkiye adına sevindirici tabi ki. “Zafer” gibi iddialı bir isimle yola çıkan ırkçı partinin seçimlere katılıp “mağlup” olma şansı dahi olmayacak bu gidişle… Üzülmeye gerek yok! Irkçılar partiyi lokale çevirip hafta sonları çeşitli kâğıt oyunları oynamak için bir araya gelebilirler!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum