1. HABERLER

  2. HABER

  3. Yiğit Bulut Başbakanlık Başdanışmanı Oldu
Yiğit Bulut Başbakanlık Başdanışmanı Oldu

Yiğit Bulut Başbakanlık Başdanışmanı Oldu

Gazeteci-yazar Yiğit Bulut, Başbakanlık başdanışmanı oldu.

09 Temmuz 2013 Salı 18:23A+A-

Yiğit Bulut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlığına atandı. Görev aldığı 24 TV'nin de aynı şirkete bağlı olduğu Star Gazetesi'nden yapılan açıklamada, "24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut Başbakanlık Başdanışmanlığı görevine atandı. 1 yılı aşkın bir süredir 24 TV Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdüren Yiğit Bulut Başbakanlık Başdanışmanı oldu. Star Gazetesi, 24 TV ve TV 4 olarak Yiğit Bulut'a yeni görevinde başarılar dileriz." denildi.

YİĞİT BULUT KİMDİR?

1972 Keşan doğumlu olan Yiğit Bulut, 1977'de Adalet Partisi'nden Edirne milletvekili seçilen Mustafa Bulut'un oğludur.

Galatasaray Lisesi ve Bilkent Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümü mezunu olan Bulut, Sorbonne Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı.

Kanal 6, Kanal E, CNN Türk'te programlar yapan Yiğit Bulut, Radikal, Vatan ve Referans gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Parametre ve Finans Analiz programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Bulut, bir dönem de Doğuş Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı.

2010'da Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Bulut, bu görevini 2012’ye kadar sürdürdü. Bulut, son olarak TV24 kanalının genel yayın yönetmeni olarak görev yapıyordu. Star gazetesi yazarı olan Bulut, TV24'te de "Sansürsüz" programını  yapıyor. 

Bulut İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

TRT Haber

HABERE YORUM KAT

3 Yorum