1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Yeniden Refah’ın ahlakı var mı?
Yeniden Refah’ın ahlakı var mı?

Yeniden Refah’ın ahlakı var mı?

“Ahlaklı belediyecilik” sloganıyla seçim propagandası yapan Yeniden Refah Partisi, ahlaksızca mültecileri hedef gösterdi!

08 Mart 2024 Cuma 14:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Seçimlere az bir gün kala yine popülizm peşindeki siyasi partiler insani değerleri ayaklar altına alıyor. Zafer Partisi ve CHP ile özdezleşen ırkçı siyasetin muhafazakar partilerde de bir karşılık bulduğunu söylemek mümkün.

Genel seçimlerde AK Parti ile ittifak yaparak Meclis’e giren Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde ittifak kurmadı. Yeniden Refah Partisi’nin seçimlerde başarılı olmak için bulduğu yol ise çok ilginç. Yeniden Refah Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Halit Özkarataşlıoğlu Fatih’teki mülteci varlığını tehlike gibi göstererek ırkçı popülizmden faydalanmaya çalıştı.

Akıl dışı bir argümanı desteklemek için seçim reklamı dahi hazırlatan Özkarataşlıoğlu’nun partisinin seçim sloganı ise “ahlaklı belediyecilik”. Irkçılıkla ahlak bir araya gelemez! Irkçı hezeyanların olduğu bir yerde ahlaki duruştan bahsetmek imkansızdır! Mülteci kardeşlerimizi siyasi emellerine alet ederek oy kazanmaya çalışan ahlaksızlar ahirette zaten kaybedecekler. Anlaşılan o ki bu dünyada da kaybetmeleri için elimizden geleni yapmamız gerekiyor!

HABERE YORUM KAT

9 Yorum