1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Yahu sizin işiniz mi yok?!
Yahu sizin işiniz mi yok?!

Yahu sizin işiniz mi yok?!

DİB ile MEB arasında imzalanan protokol sol-Kemalistleri çılgına çeviriyor.

02 Temmuz 2022 Cumartesi 13:02A+A-

HAKSÖZ HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasındaki protokol kapsamında okullarda değerler eğitimi seminerleri düzenleniyor. Bu uygulama DİB personelinin eğitim kurumları ile irtibatını artırdı haliyle.

İmamlar, vaizler ve vaizeler öğrencilerle doğrudan irtibat kurma imkanına erişirken yol gösterici bir konumda bulunuyorlar. Tabi ki bu durum sol-Kemalistleri çıldırtmaya yetiyor. Çeşitli bahanelerle DİB ile MEB arasında imzalanan protokolü hedef alıyorlar.

Gebze’de diyanet personelinin okullarda verdiği değerler eğitimi seminerleri önce Cumhuriyet tarafından hedef gösterildi. Ardından Eğitim Sen Gebze Şubesi ise konuyu yargıya taşıyarak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Şube Müdürü Hamza Kondakçı ve Kaymakam Mustafa Güler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

İddialar ise yine “laiklik” üzerinden şekilleniyor. Okullarda haremlik selamlık uygulandığı, sarıklı insanların derslere girdiği, imamların eğitimciler arasında yer aldığı iddiaları “mevzuata aykırı” denilerek dava açılmış. DİB ile MEB protokol imzalayınca ne olacağını zannediyordunuz acaba?  

Asıl mesele bağcıyı dövmek olunca bahane üretmek kolay oluyor tabi ki. Sol-Kemalistler dindarların lise gençliğiyle iletişime geçmesinden rahatsız olmuşlar. Yapacak bir şey yok! Rahatsız olmaya devam edin! Kurumlar arası protokol sebebiyle gerçekleştirilen programlar yüzünden kimsenin size hesap verecek hali yok. Siz önce din ve dindarlarla olan meselenizi kendi içinizde halledin!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum