1. HABERLER

  2. HABER

  3. Wall Street Eylemcileri İsrail Bayrağı Yaktı
Wall Street Eylemcileri İsrail Bayrağı Yaktı

Wall Street Eylemcileri İsrail Bayrağı Yaktı

Wall Street eylemcileri Filistin halkıyla dayanışmak için Siyonist İsrail bayrağı yaktı.

16 Kasım 2011 Çarşamba 15:11A+A-

Amerika’nın Filistin’in UNESCO’ya üye olmasına karşı çıkmasına, üyeliğe kabul edilmesi üzerine de bu kuruma yaptığı yardımları kesmesine ve işgal rejimine limitsiz destek vermesine tepki gösteren Wall Street eylemcileri, Filistin halkıyla dayanışmak için Siyonist işgal devleti bayrağını yaktılar.

Halkların fakirleşmesine neden olan sermaye odaklarına karşı Newyork’ta başlayan harekete destek için “Wall Streett’i İşgal Et” eylemleri başlatan Amerikalılar, toplumu sefalete sürükleyen sermayeye karşı seslerini yükseltmek istiyor. Ülkenin kaynaklarını ellerinde bulunduran sermaye odaklarına tepki gösteren eylemciler, eylemlerinde zaman zaman Amerika’nın emperyalist tutumunu da kınıyorlar.

“Wall Streett’i İşgal Et” eyleminde bir kişinin ölmesi üzerine polisin müdahalesiyle alanı boşaltan göstericilerin alana yeniden dönmeye başladıkları da belirtildi.

***

Siyonist İşgal Uçakları Dün Gece Gazze’ye Üç Saldırı Düzenledi

Gazze’ye yönelik saldırılarını sürdüren işgal ordusunun dün gece geç saatlerde Gazze’nin kuzey ve doğu kesimine üç hava saldırısı düzenlediği bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezinin bilgi aldığı İlk Yardım ve Acil Durumlar Yüksek Komisyonu Başkanı Ethem Ebu Silmiyye, saldırılarda can kaybı olmadığını belirterek, bu konuda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Yerel kaynaklar, işgal uçaklarının Gazze’nin kuzey kesiminde bulunan Es-Sefine bölgesine attığı füzelerden birinin büyük bir gürültüyle patladığını ikincisinin ise patlamadığını söylediler.

Gazze’nin kuzey kesimindeki Et-Tivm bölgesinde ise işgal uçaklarının hedefindeki bir grup Filistinli vatandaşın son anda kurtulduğunu belirten kaynaklar, atılan füzenin büyük bir gürültüyle patladığına dikkat çektiler.

Üçüncü bir saldırı da Gazze’nin doğusundaki Et-Tuffah bölgesine yapıldı. Bölgedeki bir fabrikaya atılan füze maddi hasara neden oldu.

(FİEM)

HABERE YORUM KAT