1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Vuslat Tv’den Örnek Suriye Duyarlılığı (VİDEO)
Vuslat Tv’den Örnek Suriye Duyarlılığı (VİDEO)

Vuslat Tv’den Örnek Suriye Duyarlılığı (VİDEO)

Vuslat Tv Suriye kıyamına destek olmak amacıyla 2 yıldır her Çarşamba saat 21:30 yayınladığı ‘İyilik Yolu’ programı ile takdir topluyor.

22 Kasım 2013 Cuma 17:00A+A-

Merkezi Malatya’da bulunan Anadolu’da Vuslat Tv Suriye kıyamına destek olmak amacıyla 2 yıldır  her Çarşamba saat 21:30 yayınladığı ‘İyilik Yolu’ programı ile takdir topluyor.

Türkiye’de varolan Suriye’ye yardım dernekleri arasında önemli bir yer tutan Bülbülzade Eğitim Sağlık ve Dayanışma Vakfı ile birlikte çalışmalarını sürdüren Malatya Meşale Derneği yardım komisyonu başkanı Mehmet Gürbüz’ün hazırlayıp sunduğu ‘İyilik Yolu’ programı Suriye’de yaşayan mazlumlara yardım eli uzatan nadir TV programlarından biri.

Bugüne değin 38 insani yardım malzemesi taşıyan tırın Suriye’ye ulaştırıldığını söyleyen program yapımcı ve sunucusu Mehmet Gürbüz 500 bin TL tutarında da nakdi yardımı yine Suriye mazlumlarının yaralarını sarmak adına topladıklarını belirtiyor.

Nitelikli bir yayın stratejesi ile görsel medya alanında hizmet veren Anadolu’da Vuslat Tv genel müdürü Birol Cengiz’de: “Sayıları hızla artan medya organları arasında ilkeli yayıncılık ve insanı merkeze alan bir anlayışı benimsedik. Değerlerinden taviz vermeyen dünden yarına bir iletişim köprüsü olmayı hedefleyen bir yayıncı kuruluş yapımız var. İnşaallah bu vasfımızı koruyarak insanımıza faydalı olmayı sürdüreceğiz şeklinde görüşlerini belirtiyor.

Türksat 3 A 12685 (H) YATAY Sembol: 30.000 uydu frekansından yayın yapan Malatya merkezli Vuslat Tv‘nin yayınları 42 ülkeye ulaşmakta...

Muhabirimiz Yılmaz Bilgen Vuslat Tv’de Suriye’yi Anlattı

Vuslat Tv’de geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanan ‘İyilik Yolu’ programının konuğu Haksöz Haber muhabiri Yılmaz Bilgen oldu.

Son dönemde gittiği farklı cephelerden gözlemlerini Vuslat Tv’de paylaşan Yılmaz Bilgen’in  Suriye dramı ve Suriye’de yaşayan kardeşlerimize yönelik yardımların önemini anlattığı program 2,5 saat sürdü.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum