1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Velilerin isteğini yerine getirme suçu(!)
Velilerin isteğini yerine getirme suçu(!)

Velilerin isteğini yerine getirme suçu(!)

Bingöl'de bir okul müdürü hakkında, erkek ve kız öğrencilerin sınıflarını ayırması sebebiyle soruşturma açıldı.

21 Aralık 2022 Çarşamba 20:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Bingöl'ün Genç ilçesindeki Genç Anadolu Lisesinde okul müdürü Abdurrahman Yılmaz, velilerin talebi üzerine yeni bir uygulama başlattı. Okul aile birliğinde alınan karara göre öğrenciler için ayrı ayrı erkek ve kız sınıfları açıldı ve karma duruma son verildi.

Velilerin isteğiyle arzu eden öğrencilerin dahil oldukları bu uygulama ise Abdurrahman Yılmaz’ın soruşturma geçirmesine neden oldu. Absürt film senaryosunu andıran bu durum sadece Türkiye gibi militarist modernleşmenin en sert şekilde tecrübe edildiği bir ülkede yaşanabilirdi.

Eğitim-Sen’in hedef göstermesi sonucu velilerin isteğini yerine getirme suçu(!) sebebiyle hakkında soruşturma başlatılan Abdurrahman Yılmaz işin özünde birçok okula örnek olacak bir işe imza atmış. Öğrencilerin ne şekilde eğitim alacağına velileriyle istişare ederek karar veren Yılmaz yaptığı işin cezalandırılacağını tahmin etmezdi herhalde!

Türkiye’de doğru işler yapanlar cezalandırılırken ahlaksızlığı ve fuhşiyatı yaymak için var gücüyle çalışanlar istedikleri gibi borularını öttürebiliyor. Yetkili makamlar İslam düşmanlarının nefret dolu saldırılarına karşı gelmekten sakınarak işini hakkıyla yapan kimseleri amiyane tabirle “harcamayı” tercih ediyorlar. Dostlarını yanından uzaklaştıranların yanı yöresi muhakkak düşmanlarıyla sarılacaktır!

HABERE YORUM KAT

9 Yorum