1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Vecdi Gönül Askeri Anlaşmaların Arkasında!
Vecdi Gönül Askeri Anlaşmaların Arkasında!

Vecdi Gönül Askeri Anlaşmaların Arkasında!

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail’le ilişkilerin geleceği konusunda “Askeri anlaşmalar dahil, her şeyin feshedileceğini” belirtmesi üzerine Vecdi Gönül bir açıklama yaparak “bu söz konusu değil” dedi.

08 Haziran 2010 Salı 00:27A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, NTV'da katıldığı Bir programda İsrail'le ilişkilerin geleceği konusunda ki bir soru üzerine "Askeri anlaşmalar dahil, her şeyin feshedileceğini" söylemesi ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'da askeri anlaşmaların akibetinin İsrail'in tavrına göre olacağını söyledi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ise anlaşmaların kaderini İsrail hükümetinin tavrının tayin edeceğini belirtti. Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Kalkınma Ajansları İşbirliği Protokolü imza töreninde, gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Ergün, 'İsrail'e karşı herhangi bir ticari ambargo uygulanıp uygulanmayacağı' şeklindeki soruya, İsrail'le yapılacak ortak askeri tatbikatların ve proje aşamasındaki gaz ve su sevkiyatlarının askıya alındığı şeklinde cevap verdi.

Bugün son sözü ise Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül "Askeri anlaşmaların iptal edilmesi söz konusu değil" diyerek hükümet içinde kafa karışıklığını bir kez daha gösterdi. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül açıklamasıyla TSK'nın tavrını da yansıtmış oldu.

Hükümetten çıkan bu farklı seslerin anlamını siyonistlerle yapılan sanayi-askeri anlaşmaların akibetini kamuoyuna açıklamasını istiyoruz.

HABERE YORUM KAT