1. HABERLER

  2. HABER

  3. Utanmazlar Birde Kurban'a Talipler
Utanmazlar Birde Kurban'a Talipler

Utanmazlar Birde Kurban'a Talipler

Her defasında İslâm’ı aşağılayıp inançlı kesime hakaretler yağdıran ÇYDD, kurban bağışı kampanyası başlattı.

13 Ekim 2013 Pazar 20:59A+A-

Her defasında İslâm’ı aşağılayıp inançlı kesime hakaretler yağdıran ÇYDD, kurban bağışı kampanyası başlattı. Ancak derneğin LÖSEV gibi, topladığı paralarla kurban kesmeyeceği, ‘öğrencilere burs vereceği’ öğrenildi

İslâm’a ve Müslümanlara karşı düşmancı tavrı ile bilinen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), ‘Kurban parası toplayıp kurban kesmeyenler’ kervanına katıldı. Kurban bağışı kampanyası başlatan derneğin, biriken parayı kurban kesmek için değil, öğrencilere burs vermek için kullanacağı ortaya çıktı.

LÖSEV’DEN SONRA ÇYDD

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurban istismarcıları çalışmalarına hız verdi. Akit, geçtiğimiz hafta LÖSEV’in, topladığı kurban paralarıyla kurban kesmeyeceğini ortaya çıkarmıştı. LÖSEV’in vatandaşları kandırarak vakıf için para toplaması skandalının ardından ÇYDD de inançlı kesimin peşine düştü. ÇYDD’nin, kurban bağışı adı altında toplayacağı paraları LÖSEV gibi kurban kesmek için değil, derneğin ihtiyaçları ve burs giderleri için kullanacağı öğrenildi.

BURS İÇİN KURBAN!

Kurban fiyatını 575 TL olarak belirleyen ÇYDD, bir lise öğrencisinin bir yıllık burs giderinin de aynı fiyat olduğunu belirtti. Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook’ta yer alan ifadeler şu şekilde: “Kurban bağışı yapmak isteyenler var ise kurban bağış bedeli 575 TL. 575 TL de bir lise öğrencimizin yaklaşık bir yıllık burs bedelidir. Bağış yaparak bir öğrencimizin bir yıllık okul ihtiyacına destek olarak, onların geleceklerine ışık tutabilirsiniz. Bağışlarınız için size en yakın ÇYDD şubelerimize ulaşabilirsiniz.”

Ramazan Alkan / Yeni Akit

HABERE YORUM KAT