1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. "Ümmetin Maslahatı"
"Ümmetin Maslahatı"

"Ümmetin Maslahatı"

Hamza Türkmen, kaleme aldığı azıda câhilî sistem içindeki araçları kullanma ahlâkına ve İslâmî sistemde dahi muhalefetin gerekliliğine vurguda bulunuyor, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimde ümmetin maslahatını gözetmeye çağrıda bulunuyor.

19 Eylül 2015 Cumartesi 09:22A+A-

Hamza Türkmen - Ümmetin Maslahatı

HÜDA PAR  1 Kasım Genel Seçimleri’ne katılmama kararı aldı.

Bu kararı da halkın maslahatı doğrultusunda aldıklarını açıkladı. Vurgu şu:

‘Siyaset seçimlerden ibaret değildir… Seçime girmeyen bir parti olarak doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Bunu oy toplamak için değil, halkımızın maslahatı ve halkımıza karşı sorumluluğumuzun gereği olarak yapacağız.’.

Parti Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu bağımsız aday göstermeyeceklerini ve seçmenlerini de oy atma konusunda serbest bırakacaklarını belirtti.

Serbest kalan HÜDA PAR’lı seçmenler tabî ki 6-7 Ekim kalkışmasında IŞİD’ci iftirasıyla öldürülen kardeşimiz Yasin Börü’nün, hele hele bazısı sadece sakallı olduğu için şehid edilen 12 Müslümanın ve sonra Aytaç Baran’ın katilleri olan PKK’yi destekleyen HDP’ye oy atacak değillerdir.

Ya daha az yanlış gördükleri AK Parti’yi seçecekler ya da oy vermeyecekler. Yani ‘Mü’min feraseti’nden neyi anlıyorlarsa öyle davranacaklar.

Arkadaşlarımla birlikte çıkarttığımız aylık Haksöz Dergisi’nde 24 yıl önce şöyle demiştik:

(...)

Yazının Devamı >>>