1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Ümmetin İki Evladı Daha Suriye’de Şehit Düştü
Ümmetin İki Evladı Daha Suriye’de Şehit Düştü

Ümmetin İki Evladı Daha Suriye’de Şehit Düştü

Suriyeli kardeşlerimizin safında zalimlere karşı cihada koşan ümmetin evlatlarından iki kişi daha şehit düştü.

25 Ekim 2012 Perşembe 01:11A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de Esed rejimi vahşi katliamlarını aralıksız sürdürüyor. Katliamlardan yansıyan parçalanmış, yakılmış, bombalanmış çok sayıda ceset yaşanan vahşeti gözler önüne seriyor. Gelen video ve fotoğraflar arasında bebek yaşta çocukların olması rejimin vahşette hiçbir sınır tanımadığının açık göstergesi.

Yaşanan bu zulme dünyanın dört bir yanından Müslüman bizzat Suriye’ye gidip direnişin saflarına katılarak tepki gösteriyor. Bu uğurda Libya’dan Irak’a, Arabistan’dan Çeçenya’ya, Türkiye’den Filistin’e birçok ülkeden gelen Müslüman, Baas çetelerine karşı savaşırken şehit düştü.

Biri Filistinli, Biri Tunuslu

Son olarak yine Filistin’den ve özgürlük güneşinin ilk doğduğu ülke Tunus’tan Suriye direnişine katılarak şehit düşen iki kardeşimizin haberi geldi. Tunuslu kardeşimizin direniş saflarına İstanbul’dan katıldığı öğrenildi.

muhammed-said-al-hotary.jpg

Muhammed Said el Hutari: Bu genç kardeşimiz Filistinli olup; Batı Şeria’nın Kalkilya şehrindendi. Özgür Suriye Ordusu saflarında şehit düştü.

ramzi-tunuslu-remzi.jpg

Remzi Birgavi: Bu genç kardeşimiz ise Tunuslu idi. Direniş saflarına İstanbul’dan sessizce ayrılarak katıldı. Özgür Suriye Ordusu saflarında şehit düştü.

Rabbimiz, Suriye halkını yalnız bırakmayan ümmetin evlatlarından razı olsun; kardeşlerimizin şehadetlerini kabul buyursun.

 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum