1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. “Ümit Özdağ bizi alet etmesin!”
“Ümit Özdağ bizi alet etmesin!”

“Ümit Özdağ bizi alet etmesin!”

Irkçı Ümit Özdağ'ın siyasete alet ettiği çocuğun annesi konuştu: Kesinlikle böyle bir şey yok!

21 Temmuz 2022 Perşembe 20:25A+A-

Irkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Konya'da Suriyelilerin yüzüne kezzap attığını öne sürdüğü çocuğun annesi ırkçı Özdağ'ın iddialarına yanıt verdi.

Ümit Özdağ, olayı aktardığı paylaşımlarının ardından birkaç medya kuruluşunun, yaşanan olayda Suriyelileri korumaya yönelik haber yaptığını iddia etmişti.

Ayrıca yaralı çocuğun annesinin olayı anlattığı bir de video paylaşmıştı. Özdağ'ın sosyal medya hesabından yaymış olduğu görüntüler sanatçı Mustafa Sandal'la birlikte birkaç ünlü isim tarafından da paylaşıldı. Videoda, anne Medine Candan, KONTV dahil olmak üzere bazı medya kuruluşlarının, "oğullarının yüzüne asitli sıvı atanların, Suriyeli olduğunu gizlediğini" söyledi.

KON TV'ye açıklamalarda bulunan Medine Candan, “Kesinlikle böyle bir şey yok. Bana böyle lanse edildiği için annelik içgüdüsüyle o videoyu çektim. Zafer Partisi'nden gelenlere konuşmak istemediğimi söyledim. 'Ailelerimizi karıştırmalarını istemiyorum' dedim' sözleriyle, Özdağ'ın provokasyonuna tepki gösterdi.

Olayın yalanlarla anlatılarak kendilerini kışkırtmaya çalıştıklarını vurgulayan Anne Candan, pis bir oyuna getirildiklerinin altını çizerek, “Bana, Güneysınır Haber, Şafak Gazetesi ve KONTV'nin, oğlumun yüzüne Suriyeli değil de bir Türk çocuğun asit attığı haberini yaptıklarını söylediler. Ben de olmayan bir çocuğu nereden çıkaracaksınız, bulun o çocuğu dedim. Kimse kimsenin vebaline giremez” sözleriyle yaşananları anlattı. Candan, “Yapılanın propaganda olduğunun farkındayım. Ben çocuğumun sağlığının arkasındayım. Devletimizin, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, çevremizin sayesinde biz de ayağa kalkacağız” dedi.

“Siyasete çocuklarımızı, kadınlarımızı alet etmesinler”

Çıkar uğruna kirli siyasete kadınların, çocukların ve ailelerin dahil edilmemesini istediğini sözlerine ekleyen Candan, mülteciler üzerinden Anadolu insanını kullanmak isteyenlere de şu sözlerle seslendi: “Kimse bilmediği, duymadığı, gözleriyle görmediği sürece hiçbir şeye hiçbir şekilde inanmasın. Bir de özellikle siyasete çocuklarımızı, evlerimizi, kadınlarımızı alet etmesinler. Bizim yaşadığımız olayda bir yanlışlık oldu, bu yanlışlığı buradan düzeltmek istiyorum. Kesinlikle böyle bir şey yok, herkesten bu konudan dolayı özür diliyorum.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

2 Yorum