1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ulu Camii'de çifte ezan okundu
Ulu Camii'de çifte ezan okundu

Ulu Camii'de çifte ezan okundu

Diyarbakır Ulu Camii'nde çifte ezan okundu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile Hafiz Osman Şahin'in okuduğu ezan dinleyenleri mest etti.

13 Eylül 2021 Pazartesi 13:05A+A-

HAKSÖZ HABER

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyarbakır Ulu Cami'de gerçekleştirilen Hafızlık İcazet Programı'na katıldı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş ve Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Osman Şahin, Hafızlık İcazet Programı'nın düzenlendiği Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesindeki Ulu Cami'de çifte ezan okudu.

 

Prof. Dr. Ali Erbaş ve Kıraat Kurulu Başkanı Osman Şahin'in okuduğu ezan,

 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Cenab-ı Hak kıyamete kadar minarelerden ezan seslerini eksik etmesin." dedi.

Ali Erbaş icazet töreninde yaptığı konuşmada da, "Hafızlığını tamamlamış kardeşlerimizin ve gençlerimizin icazetlerini almak için düzenlenen merasim, merasimlerin en hayırlısıdır. Ruhumuza, hayatımıza şifa ve rahmet olan zihinlerimizi aydınlatan ve bizlere sonsuz ufuklar açan yüce kitabımızın ezberlenmesinin heyecanı bizi bu güzel mekanda, Anadolu'muzun belki de ilk ezanının okunduğu bu diyarda, Diyarbakır Ulu Cami'de buluşturdu." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum