1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ülker Yayınlanan Reklamlar Tepki Görünce “Kumpas”a Sarıldı
Ülker Yayınlanan Reklamlar Tepki Görünce “Kumpas”a Sarıldı

Ülker Yayınlanan Reklamlar Tepki Görünce “Kumpas”a Sarıldı

Murat Ülker, ilginç mesajlar içeren ve yayından kaldırılan reklam filmi tepkiler görünce klasik 'kumpas' jargonuna sığındı.

01 Nisan 2017 Cumartesi 07:28A+A-

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, sosyal medyada yoğun tepki çeken Ülker'in yeni reklam filmi için açıklama yaptı. Murat Ülker, ilginç mesajlar içeren ve yayından kaldırılan reklam filmi üzerinden 'kumpas' kurulduğunu söyledi.

Ülker'in yeni çektiği reklamlar büyük tepki çekti. Reklam filmleri üzerinden verilen mesajlar özellikle sosyal medyada "FETÖ tehdidi" olarak algılandı ve büyük tepki topladı. Reklama yağan tepkilerle Ülker sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gündem oldu.

ABİLER, ABLALAR, HESAPLAŞMA VAKTİ...

Videolarda "Abiler" ve "ablalar" "Abilerimiz kahramanlarımız" "bu kadar mutlu büyüdüysek ablalarımız sayesinde" gibi toplumda FETÖ ile ilgili bilindik tabirler içerdiği için "FETÖ tehdidi" olara algılandı.

MURAT ÜLKER'DEN “KUMPAS” CEVABI

Tepkilerden sonra reklamlarla ilgili paylaşımları ve videoları kaldıran ÜLKER'den konuyla ilgili açıklama Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den geldi. Murat Ülker "Yurtdışındayım. Şimdi duydum. Haber verenlere teşekkürler. Kumpası kuranlar hakettiklerini bulacaklar. Milletimizin yanındayız" dedi.

MURAT ÜLKER KUMPAS DERKEN, ÜLKER KAMPANYA FİLMİ DEDİ

Murat Ülker'in reklam filmi hakkında kumpas ve sorumlular ceza alacak derken... Ülker firması filmi masum bir 1 nisan reklam filmi olarak savundu.

Ülker'den yapılan açıklama:

c8sdlgyxcaeost0.jpg

Söz konusu reklam filmi:

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

12 Yorum