1. HABERLER

  2. HABER

  3. MAVİ MARMARA

  4. Uğur Süleyman’ın Evinde Umutlu Bekleyiş Sürüyor
Uğur Süleyman’ın Evinde Umutlu Bekleyiş Sürüyor

Uğur Süleyman’ın Evinde Umutlu Bekleyiş Sürüyor

Mavi Marmara gemisindeki, Filistin’e insani yardım gönüllülerinden olan Uğur Süleyman Söylemez’in Ankara’daki evindeki bekleyiş sürüyor.

04 Haziran 2010 Cuma 07:19A+A-

Cengiz Duman / Haksöz Haber

Gemiye yapılan Siyonist saldırıda önce şehit olduğu haberi gelen Söylemez'in; yaşadığı, ancak ağır yaralı olduğu duyulunca Şehadet haberinin metanetli teslimiyeti yerini sükûnetli ve umutlu bir bekleyişe bıraktı.

Gazze'ye hareket eden Mavi Marmara gemisindeki yardım gönüllüleri arasına Ankara'dan, katılan Uğur Süleyman Söylemez'in evine ziyaretçi akını sürüyor. Aynı zamanda Başbakan Tayyip Erdoğan'ın oturduğu semte oturan ve yakın komşusu olan Söylemez'in evine Perşembe günü 01:00 sıralarında Başbakan Erdoğan tarafından kısa bir ziyarette bulunulmuştur. 

Uğur Söylemez'in eşi Tuğba söylemez ile çocuklarına geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başbakan Erdoğan, İsrail'deki bir hastanede tedavi gören Uğur Söylemez'e her türlü destekte bulunacaklarını ve onu İsrail'in insafına terk etmeyeceklerini bildirmiştir.

Oturduğu binaya Filistin bayrağı asılan Uğur Süleyman Söylemez'in evi gün boyu ziyaretçiler ile dolup taşıyor. Mavi Marmara gemisi Gazi'si Söylemez'in evindeki sükûnetli ve umutlu bekleyiş devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT