1. HABERLER

  2. HABER

  3. Uçak Kaçırma Girişimi
Uçak Kaçırma Girişimi

Uçak Kaçırma Girişimi

Ulaştırma Bakanlığı, Ukrayna-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait, 110 yolcusu bulunan uçağın bomba tehdidi nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na indirildiğini bildirdi.

07 Şubat 2014 Cuma 19:48A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kharkov (Ukrayna)-Sabiha Gökçen seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait ve içerisinde 110 yolcu bulunan uçağın, yolculardan birinin bomba tehdidinde bulunması nedeniyle tüm tedbirler alınarak emniyetli bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı'na indirildiğini bildirdi. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Kharkov (Ukrayna)-Sabiha Gökçen seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait ve içerisinde 110 yolcu bulunan uçak, yolculardan birinin bomba tehdidinde bulunması nedeniyle tüm tedbirler alınarak emniyetli bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı’na indirilmiştir. Park pozisyonuna alınan uçakta güvenlik ekipleri incelemelerini sürdürmektedir. Sabiha Gökçen Mülki İdare Amiri Başkanlığında bir ekip de konuyu tüm detaylarıyla araştırmaktadır" denildi.

Pegasus Havayolları'na ait Kharkov-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının pilotu, inişe geçtiği sırada kuleye kaçırılma sinyali vermişti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT