1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Üç İslami Dernek ve Avukatlardan Ramazan Pişkin’e Ziyaret
Üç İslami Dernek ve Avukatlardan Ramazan Pişkin’e Ziyaret

Üç İslami Dernek ve Avukatlardan Ramazan Pişkin’e Ziyaret

Dün kaldığı hastaneden yetkililer tarafından evine gönderilen Ramazan Pişkin, Özgür-Der, Mazlumder, İhvan-Der ve İstanbul’dan gelen avukat heyeti tarafından ziyaret edildi.

28 Mayıs 2020 Perşembe 17:07A+A-

HAKSÖZ-HABER

Hastaneden çıktığı ilk gün annesinin kabrini ziyaret eden Ramazan Pişkin, Özgür-Der, Mazlumder,  İhvandar-Der ve İstanbul’dan gelen avukat heyetine başından geçen süreci anlattı.

Özgür-Der’den Metin Demir’in verdiği bilgilere göre Pişkin, İstanbul’dan gelen duyarlı avukatlar ve birçok İslami derneğin olayla yakından ilgilendiğini, kendisinin de avukatlara vekalet vererek süreçle ilgili yaşanan sıkıntılar ve haksız mağduriyeti ile ilgili başvuruların yapılmasını istediğini aktardı.

Bundan sonraki süreçte Pişkin’in avukatları aracılığıyla, hem kıyafeti dolayısıyla uyardığı kişilerin sözlü taciz iddiası ile ilgili açtıkları dava sonuçlarına itiraz edilecek hem de şizofreni tanısına itiraz edilecek.

Kendisinin herhangi bir psikolojik sıkıntısının olmadığını ve “taciz” diye lanse edilen olayın tümüyle sözlü uyarı olduğunu beyan eden Pişkin, bunların hepsiyle ilgili hukuki başvuruların yapılmasını istediğini ve kendisine destek olan tüm Müslümanlara selam gönderdiğini belirtti.

 

8439.jpg

8440-001.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum
İlgili Haberler