1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Twitter’da ırkçılık serbest mi?
Twitter’da ırkçılık serbest mi?

Twitter’da ırkçılık serbest mi?

Irkçılar ‘vatandaşlık’ konusu üzerinden Twitter’da mültecilere nefret kusmaya devam ediyor!

11 Mart 2021 Perşembe 13:06A+A-

HAKSÖZ HABER

Twitter’da #VatandaşlıkVermeYolVer etiketinin altında bir araya gelen ırkçı-faşist tipler Suriyeli mülteciler hakkında artık alışıldık hale gelen dezenformasyonlar üzerinden nefret üretiyorlar.

Twitter ise her türlü sapkın hareketi açık açık desteklerken bu ırkçılar hakkında herhangi bir kısıtlama uygulamıyor. Suriyelilerin ‘milli güvenlik sorunu’ olduğunu iddia edenden, Türk töresinin ‘asil’ değerlerini(!) hatırlatanına kadar ne kadar ırkçı hezeyan varsa bir başlık etiketinin altına toplanmış!

Suriyeliler dünya kamuoyunda en sahipsiz topluluk olarak nitelenebilir. Suriyelilerin yaşadıkları mağduriyetler açıktan, kayıtsız bir şekilde dile getirilmiyor. Siyasi ikballeri için Doğu Türkistan veya Arakan meselesinde en azından kınayıcı bir tavır takınan Batı ülkeleri de Suriye konusunda üç maymunu oynuyor!

Durum böyle olunca Türkiye dışında Suriyelilerin meşru hakları için mücadele eden kimse kalmıyor. Türkiye’de ise ulusalcı, milliyetçi çevreler sistematik dezenformasyon yoluyla mültecileri hedef haline getirmeye çalışıyor.

İnsani hasletlerini yitiren ırkçılar, nefretten beslenen meşum bakış açılarıyla yeryüzünde insanca yaşama imkanını da ortadan kaldırdıklarının farkında değiller!

1-163.jpg2-208.jpg4-120.jpg3-154.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum