1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Tutarsızlığın derin sularından çıkamayanlar!
Tutarsızlığın derin sularından çıkamayanlar!

Tutarsızlığın derin sularından çıkamayanlar!

Fatih Altaylı “üretim bandı bile yok” dediği Togg’a övgüler dizmeye başlayınca Mustafa Varank’ın tepkisini çekti.

02 Ağustos 2023 Çarşamba 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Fatih Altaylı, Türkiye’de gazeteciliğin ayaklar altına alınmasına sebep olan isimlerin başında geliyor. Düzenli bir şekilde Müslümanları ve mültecileri hedef alan Altaylı sadece İslam düşmanı bir ırkçı değil. Aynı zamanda pişkinlikte de üstüne yok!

Geçtiğimiz sene Togg, Türkiye’nin en öncelikli gündem maddelerinden birisiyken Togg’un üretimine dair şaibe oluşturmak isteyen Altaylı “Muhtemelen bantta değil, elde üretiliyorlar” demişti.

Ardından Togg’un gemlik üretim merkezinden paylaşılan görüntülerle Altaylı’nın yalanı ortaya çıkmıştı. Togg üretime devam ediyor ve yüzlerce araç Türkiye’de yolları arşınlıyor. Yeni olmanın doğal sonucu olabilecek sorunlar dışında Togg’a dair ciddi hiçbir eleştiri yok. Netice olarak kamuoyunda bir güven algısı oluştu. Fatih Altaylı şimdi ise daha önce üzerinde şaibe oluşturmaya çalıştığı konuda övgüler dizdi.

TOGG alırım. Bu sabah bir mühendis abimle konuştum, TOGG kullanmış bayılmış. Özellikle içi çok güzel. Ön tarafı komple led ekran. Bu kadar iyi led ekran emin olun ki Porsche’de yok. Çok şık yapmışlar. Son derece geniş, ferah, konforlu.”

Araca dair kapsamlı bir değerlendirme yapmaktan ziyade durmaksızın “içini” öven Altaylı’ya cevap ise eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan geldi.

basliksiz-140.jpg

Altaylı’nın tutarsızlığına dikkat çeken Varank aynı zamanda “bir gazeteci olarak” Fatih Altaylı’nın güvenilirliğini sorguluyor. Fatih Altaylı gibi tutarsızlığın derin sularında debelenen bir kimse için bu tarz sorgulamalar biraz fazla kaçıyor… Daha önce yapmaya çalıştığı şeyi unutmuşçasına üste çıkmaya çalışan Altaylı'ya hala gazeteci payesinin verilmesi Türkiye'de bu işlerin ne kadar trajikomik bir şekilde işlediğini de gözler önüne seriyor!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum