1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Tutarsız eylemler sahiplerine zarar verir!
Tutarsız eylemler sahiplerine zarar verir!

Tutarsız eylemler sahiplerine zarar verir!

AK Parti’nin farklı illerde farklı politikalar uygulaması ortaya tutarsız görüntüler çıkartıyor.

14 Ekim 2022 Cuma 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde suya yapılan yüzde 50 indirim AK Partili belediye meclis üyelerinin çalışmaları sayesinde gerçekleşti. Daha önce maliyeti 24 TL olan suyu 13 TL’ye satan ASKİ’nin su gelirleri ciddi oranda düşerken Ankaralılar ise daha hesaplı faturalar ödeyecek…

Bunun yanında AK Parti Belediyesi olan Kahramanmaraş Belediyesi Meclisi’nde ise CHP’li ve İYİ Parti’li üyeler, su fiyatlarına yüzde 50 indirim yapılmasını teklif etti. Öneri, AK Partili üyelerin oylarıyla reddedildi.

Ortaya çıkan durum siyasetin salt çatışmaya indirgendiği ve hizmetin askıya alındığı bir vasata işaret ediyor. Rekabet anlaşılır bir şeydir ama farklı siyaset bloklarının birbirlerinin iş yapmasına engel olması sıkıntılı bir durum.

Geçmişte bunu CHP çok fazla yaptı hala zaman zaman yapmaya çalışıyor. Ancak AK Parti’nin de benzer bir tutumu ortaya koyması tutarsız ve zaaflı bir görüntü veriyor. CHP’li belediyede yapılan %50 indirimin AK Partili belediye iptal edilmesi anlaşılır değil… Tutarsız eylemler ise sadece sahiplerine zarar verir!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum