1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. ‘Türk Birliği’ isimli oluşumun Başkanından Hz. Muhammed’e hakaret!
‘Türk Birliği’ isimli oluşumun Başkanından Hz. Muhammed’e hakaret!

‘Türk Birliği’ isimli oluşumun Başkanından Hz. Muhammed’e hakaret!

Ferdi Kale isimli müfteri, Allah Resulü (s)’ne yönelik iftira ve hakaretlerde bulundu!

20 Aralık 2020 Pazar 11:02A+A-

HAKSÖZ HABER

Sosyal medya üzerinden yolladığı videolarda Allah Resulü (s) için ağır ithamlarda bulunan Ferdi Kale isimli şahsa çok sayıda tepki içerikli mesaj yollandı. 2017'de paylaşılan videoların tekrar gündem olmasının sebebi ise sosyal medyada paylaşılması. #FerdiKaleTutuklansın etiketiyle yapılan paylaşımlarda hakaret eden müfteriye yönelik hukuki yaptırım talebinde bulunuldu. 

Merkezi Mersin'de olan Türk Birliği Teşkilatı isimli oluşumun Genel Başkanı Ferdi Kale, kendisini Cumhurbaşkanı Erdoğan için ‘idam’ tehdidinde bulunurken Hz. Muhammed hakkında ise, “9-12 yaşlarında 30 tane eşi var. 30 cariyenin haricinde 70 tane kölesi var. Öyle hurma yemiş, çadırda yaşamış falan filan yok öyle. Sen alıyorsun 30 tane karı harem kuruyorsun. 9 yaşında 12 yaşında 30 kişilik. Ben öldüğümde kimse benim eşlerimi almasın. Bırakın bu Arab'ı yalamayı, arkasından gitmeyi'' şeklinde mütecaviz, tahfif eden ifadeler kullandı.

Sosyal medya üzerinden dini değerlere ve kutsallara yapılan ilk saldırı bu değil. Bu tarz iğrenç fiillerin faillerine yönelik hukuki yaptırım talebinin anlaşılacak bir yönü olmakla birlikte sorunun çözümü adına çok daha esaslı düzenlemeler gerekiyor.

epogkqhw4aargq3.jpg

HABERE YORUM KAT

13 Yorum