1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Tüh, gözaltı olmamış, Milli Gazete iktidara yüklenme fırsatını kaçırmış!
Tüh, gözaltı olmamış, Milli Gazete iktidara yüklenme fırsatını kaçırmış!

Tüh, gözaltı olmamış, Milli Gazete iktidara yüklenme fırsatını kaçırmış!

CHP güdümünde hareket eden Milli Gazete, Sirkeci’de yapılan ve Siyonist İsrail’in işbirlikçisi Almanya’nın Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’i hedef alan protestoda polisin göstericileri gözaltına almamasına içerlemiş.

24 Nisan 2024 Çarşamba 09:03A+A-

HAKSÖZ HABER

22 Nisan’da, Siyonist İsrail’in işbirlikçisi Almanya’nın Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Milli Gazetenin gözbebeği İBB Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu ile Sirkeci’de bir müzeyi ziyaret ederken Özgür-Der Gençliği tarafından protesto edilmişti. Protestoya polis müdahale etmiş ve protestoya katılanlar ters kelepçe takılarak alıkonulmuş ve Alman Cumhurbaşkanı oradan ayrıldıktan sonra serbest bırakılmışlardı.

Milli Gazete bu haberi verirken; “Siyonist işgalci İsrail’in en büyük destekçilerinden olan Almanya’nın Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ziyaret için geldiği İstanbul’da, İsrail’e sağladığı destek nedeniyle protesto edildi. Steinmeier, 1961’de ilk Türk işçi kafilesinin Almanya’ya uğurlandığı Sirkeci Garı’nı ziyareti sırasında bir grup tarafından protesto edildi. Filistin destekçisi grup, “Katil Almanya, Türkiye’den defol” ve “Soykırım suçlusu katil Almanya” sloganları attı.” metniyle ortaklık yaptığı Kemalistlerden öğrendiği ikiyüzlü haberciliğini gizleme taktiği ile habere başlamış. Sonra klasik operasyon haberciliğine girişen Milli gazete; “Geçtiğimiz haftalarda, iktidarın katil İsrail rejimiyle devam ettirdiği ticareti protesto eden çok sayıda vatandaş gözaltına alınmıştı. Steinmeier’e yönelik protestoda hiçbir protestocunun gözaltına alınmaması dikkat çekti. “Soykırım suçlusu katil Almanya”, “Filistin halkı yalnız değildir”, “Katil Almanya, Türkiye’den defol” gibi sloganlar atan gruba polis müdahale etti, sloganları engellemeye çalıştı. Ablukaya alınan grup, slogan atmaya devam etti. İstanbul Valiliği yetkilileri, güvenlik güçlerinin protesto gösterisi sırasında “uzaklaştırma” yaptığını ve herhangi bir gözaltı işleminin yapılmadığını belirttiler.” cümlelerini kullanmış.

Şimdi Milli Gazeteye soruyoruz;

-7 Ekim’den bugüne Türkiye çapından binlerce protesto gerçekleştiren insanları gazetenizde görmezden gelirken neden bugün bu insanların eylemini “Alman’sa protesto edebilirsiniz” gibi bir başlıkla manşette yer veriyorsunuz?

- Milli Gazeteyi rahatsız eden husus nedir? Steinmeier’e yönelik protestonun, Steinmeier’in Milli Görüş'ün toz kondurmadığı Ekrem İmamoğlu ile beraber iken gerçekleşmesi midir?

-Bir protestonun makbul olmasının gerçek şartı gözaltına alınmak mıdır? Siyonistleri ve destekçilerini hedef almak sizi memnun etmeye kâfi gelmemekte midir?

- Beyoğlu’ndaki protesto ile bu protestoyu kıyaslamaktaki amacınız nedir?

- Sizin ajandanıza hizmet etmeyen ve gayrı adil tutumunuzla örtüşmemesi midir hazımsızlığınızın sebebi?

- Protestoyu gerçekleştirenlerin CHP’li, İrancı ve Esedçi olmaması mı sizi bu şekilde bir habere zorladı?

HABERE YORUM KAT

5 Yorum