TSK'dan Toplam İhraç Rakamı: 20 Bin 88

TSK'dan Toplam İhraç Rakamı: 20 Bin 88

Milli Savunma Bakanı Işık, TSK’dan bugüne kadar 3 bin 665 personel FETÖ ile irtibatlı olduğu için ihraç edildiğini açıkladı. 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin TSK ile bağı kesildi.

Milli Savunma Bakanı Işık, Türk Silahlı Kuvvetlerinden bugüne kadar 3 bin 665 personel FETÖ ile irtibatlı olduğu için ihraç edildiğini açıkladı. Milli Savunma Bakanı Işık'ın açıklaması şöyle:

“Türk Silahlı Kuvvetlerimizden bugüne kadar 3 bin 665 personel FETÖ terör örgütüyle irtibatlı olduğu için ihraç edilmiştir. Neticede 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile bağı kesilmiştir. Ayrıca 2 bin 855 personelin de soruşturma işlemleri sürdürülmektedir.”

 

HABERE YORUM KAT
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir