1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Tramvayda Bir Bakan: Mustafa Varank
Tramvayda Bir Bakan: Mustafa Varank

Tramvayda Bir Bakan: Mustafa Varank

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank; alışılanın aksine hybrid makam aracı kullanıyor, iftar programına konvoyla değil, tramvayla gidiyor.

12 Mayıs 2019 Pazar 15:51A+A-

Devlet adamlarının yaptıkları işler kadar kullandıkları makam araçları, yolculuk yapma şekilleri de iyi veya kötü her zaman merak edilir, dikkat çeker. Mustafa Varank ise ilk olarak yerli üretim araç kullanması ve son olarak tramvay ile yolculuk yapması takdir edilesi bir karşılık gördü. varank_6701.jpg

Hybrıd makam aracı

Geçtiğimiz günlerde Ankara Üniversitesi, Kuluçka ve Ar-Ge Merkezi'nin açılışına giden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın büyük motorlu Alman üretimi Mercedes yerine Türkiye'de üretilen hybrid Toyota makam aracına geçtiği görüldü.

Tramvayla iftara yolculuk

Dün akşam ise sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta Bakan Varank'ın Kabataş-Bağcılar tramvayıyla yolculuk yaptığı görüldü. Mustafa Varank, iftar programına gitmek için konvoy yerine toplu taşımayı tercih etmesi, iftar programına konvoyla değil tevazu içerisinde gitmesi şeklinde yorumlanarak sosyal medyada takdir topladı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

5 Yorum