1. HABERLER

  2. HABER

  3. “Torunum İçin Ateşe Atlayan Suriyeliyi Dövdüler!”
“Torunum İçin Ateşe Atlayan Suriyeliyi Dövdüler!”

“Torunum İçin Ateşe Atlayan Suriyeliyi Dövdüler!”

Döne Kuvvet, torununu kurtarmak için ateşe atlayan Suriyeliyi etrafındakilerin dövdüğünü, ellerinden zor aldıklarını anlattı.

16 Mayıs 2013 Perşembe 17:54A+A-

Reyhanlı'da 51 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıda 1.5 yaşındaki torununu ve kızını kaybeden, kollarını iki yana açmış fotoğrafıyla Reyhanlı katliamının simgesi haline gelen Döne Kuvvet, Hakan Albayrak'ın Star gazetesinde yazdığı köşesindeki iddialarını doğrulayan ifadelerde bulundu.

Kuvvet: "O karmaşa içinde bir Suriyeli yanıma geldi. Kızımın torunumun yerine gösterdim. Üzerini çıkarıp ateşe daldı ama yapacak bir şey yoktu. Torumun, kızım ölmüştü. Ama kendisini ateşe atan bu adamı etraftakiler dövdü. Ellerinden zor aldılar."

Reyhanlı saldırısının simgesi

Kızı Nadire Kuvvet ile 1.5 yaşındaki torunu Fatma Boz'u patlamada kaybeden ve iki ellerini açtığı fotoğrafıyla Reyhanlı saldırısının simgesi olan Döne Kuvvet ise ilginç bir şey anlattı.

Patlama sonrası yangın

Vatan'dan Kemal Göktaş'ın haberine göre; patlama anında kızı ve torununun 20 metre önünde yürüdüğünü belirten Döne Nine, patlamadan sonra yangın çıktığını, ancak yarım saat itfaiye, ambulans, polis görmediğini ve çaresizce dolandığını söyledi ve ekledi:

'Suriyeliyi dövdüler'

"O karmaşa içinde bir Suriyeli yanıma geldi. Kızımın torunumun yerine gösterdim. Üzerini çıkarıp ateşe daldı ama yapacak bir şey yoktu. Torumun, kızım ölmüştü. Ama kendisini ateşe atan bu adamı etraftakiler dövdü. Ellerinden zor aldılar." (T24)

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum