1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Toplumun teşhirciliğe sabrı kalmadı!
Toplumun teşhirciliğe sabrı kalmadı!

Toplumun teşhirciliğe sabrı kalmadı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakın temasta bulunan kişilere haklı olarak tepki gösterildi.

24 Ağustos 2023 Perşembe 11:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Yaz aylarında iyice kontrolden çıkan ahlaksızlıklar sebebiyle toplumun dengeleri şaşıyor. Bedenini teşhir eden baldırıçıplaklar yetmezmiş gibi bir de toplum içinde yakın temas görüntüleri sergileyenlerin varlığı insanların sabrını zorluyor. 

Bu noktada esas problemli konulardan birisini bu ahlaksızlıkları sergileyenlerin yaptıkları işin arkasında arsızca arkasında durmaları oluşturuyor. Yani ahlaksızlığı uyardığınız vakit linç girişimi ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Neredeyse ahlaksızlık normal ahlakilik anormalmiş gibi davranılacak...

Ancak artık toplumun yaşanan bu akıl dışı duruma sabrı kalmadı. Geçtiğimiz günlerde Marmaray'da yaşanan tepkinin bir benzeri Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir kadın, yakın temasta bulunan iki kişiye tepki göstererek, "Bir döndüm ki öpüşüyorlar. Nevrim döndü ya, seni mi seyredeceğim hadsiz!" dedi. Yaşananları videoya alan kişinin de tepki göstermesi sonucu teşhircilerin geri adım attığı görülüyor.

Toplumun artık teşhirciliğe sabrı kalmadığını gösteren bu tarz hadiseler "özgürlük" denilerek ahlak ve onur gibi insan haysiyetinin temel göstergesi olan hassasiyetlerin ayaklar altına alınmasından dolayı yaşanıyor!

HABERE YORUM KAT

15 Yorum