1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Tolga Ağar çırpındıkça batıyor!
Tolga Ağar çırpındıkça batıyor!

Tolga Ağar çırpındıkça batıyor!

Tolga Ağar tartışmaların merkezinde olan gazeteci Yeldana Kaharman’ı tanımadığını söylemesine rağmen şüpheleri güçlendiren bir şekilde haberdar olduğu anlaşılıyor!

08 Mayıs 2021 Cumartesi 15:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Elazığ'da 28 Mart 2019'da evinde ölü bulunan Kazakistan uyruklu üniversite öğrencisi Yeldana Kaharman’ın ölümü hakkındaki tartışmalar devam ediyor. O dönem konu Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar ile ilişkilendirilmiş ancak Kaharman’ın ölümü hakkındaki haberlere erişim engeli getirilmişti.

Makedonya’da sahte evrak ile ikamet ettiği ortaya çıkan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayımladığı videolar konunun tekrar gündem olmasını sağladı. Sedat Peker’in kirli ilişkileri sayesinde konu hakkında malumata sahip olduğu anlaşılıyor. Onunla ilişkili olan herkesin de aynı meşum zeminden beslendiği aşikar. Peker, Kaharman hakkında şunları söylemişti: “Tolga Ağar'ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, Tolga Ağar bana tecavüz etti diye. Kız şikâyet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipcağız öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor"

Tolga Ağar ise Yelda Kaharman ile ilişkilendirilmesine karşı çıkarak Kaharman’ı ‘tanımadığını’ ifade eden bir basın açıklaması yaptı. Açıklamanın ilgili kısmı şöyle: “Şaibe yaratarak, ima yoluyla beni suçlamaya çalıştığı adı geçen gazeteciyi tanımam. Konu adli makamlarca soruşturulmuş ve hukuki süreç tamamlanmıştır. Konun şahsımla uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır.

Ancak Tolga Ağar’ın sosyal medya paylaşımlarından daha önce Yelda Kaharman’dan haberdar olduğu anlaşılıyor. Kaharman’ın ölümü üzerine 2019 senesinde taziye yayımlayan Tolga Ağar tanımadığını söylediği bir kişiyi kamuoyu önünde anacak kadar bilgi sahibi olması şüpheleri güçlendiriyor.

e0ypwncwyaatk0v.jpg

Peker’in de belirttiği Ağar ile Kaharman arasındaki gayrı meşru ilişki anlaşılan o ki çok büyük bir sır değildi. Ağar’ın Kaharman’ın şaibeli ölümü üzerine taziye yayımlaması da bu bağlamda köylü cambazlığı olarak değerlendirilebilir. Hulasası tanımadığını söylediği bir kişiyi daha önce anmış olması Tolga Ağar'ın Yelda Kaharman ile ilişkili mi olduğu sorusunu tekrar gündeme getiriyor.

İşin en garip yanı ise kamuoyunda çok fazla gündem Tolga Ağar ve Mehmet Ağar hakkında iddialar karşısında AK Parti’nin sessizliğinde saklı. Konu hakkında hiçbir açıklama yapmayan AK Parti yetkilileri, Tolga Ağar’ı kendisi üzerinde oluşan şaibeyi aydınlatmaya bile davet etmiyorlar!  İkna edicilikten uzak bir basın açıklaması ile işin içinden sıyrılabileceğini düşünen Ağar farkında olmayabilir ama mızrak artık çuvala sığmıyor!

HABERE YORUM KAT

11 Yorum