1. HABERLER

  2. HABER

  3. TOKİ İnşaatında İskele Çöktü
TOKİ İnşaatında İskele Çöktü

TOKİ İnşaatında İskele Çöktü

Antalya'da TOKİ’nin yaptırdığı spor salonu inşaatında beton dökümü sırasında iskele çöktü, beş işçi yaralandı.

14 Kasım 2014 Cuma 17:38A+A-

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Meltem Mahallesi'nde bulunan spor salonu inşaatında iskele çökmesi sonucu beş işçi yaralandı.

Olayın ardından kaza yerine giden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kazayla ilgili inceleme başlatıldığını ifade etti.

Kılıç, "Herhangi bir eksiğin veya yanlış işlemin tespiti durumunda gereken işlemler de zaten yapılacak. Ancak arkadaşların bana verdiği bilgiye göre, işlerin normal seyri içerisinde önlemlerin alındığı bir inşaat. Ben TOKİ Başkanımızla da görüştüm. Kendisi de çok etkin bir şekilde konuyu takip ediyorlar" diye konuştu.

Bir gazetecinin geçen ay da bir işçinin forklift altında kalarak yaşamını yitirdiğini hatırlatması üzerine Bakan Kılıç şunları söyledi:

"Ben aynen bu soruyu yüklenici firmanın sahibine sordum. Arkadaşımızın bize verdiği bilgiyi size aktarıyorum. Öncelikle bir insanın kaza sonucu ölmesi zor bir şey. Kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ama verilen bilgi şu. Forklifti inşaat sahasının dışına çıkarıp kullanmaması gereken yerde kullandığı esnada geçirdiği bir kazadan bana bilgi verildi. Dolayısıyla inşaatla alakalı bir çalışma değil, işçi kardeşimizin inşaat alanı dışında kullandığı esnada ve kullanmaması gereken yerde olduğu bilgisi bana şirket tarafından verildi. Bu bilgileri de kendilerine sorup sanırım doğrulatabilirsiniz."

DHA

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT