1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. "Tipik Sol Haber Ahlaksızlığı"
"Tipik Sol Haber Ahlaksızlığı"

"Tipik Sol Haber Ahlaksızlığı"

Özgür Mumcu'nun 5 Eylül 2015'te yazılmış köşe yazısını bugün yazılmış gibi sunarak okuyucuya açıkça yalan söyleyen Sol-Haber, Müslümanlara olan düşmanlıkta hiçbir ölçü tanımadığını bir kez daha gösteriyor.

11 Haziran 2016 Cumartesi 19:30A+A-

HAKSÖZ-HABER

İslam düşmanlığını kendisine temel görev telakki etmiş Sol-Haber, hazır malzemesiz kalmış olacak ki bu İslam düşmanlığını bu kez de açık bir çarpıtma örneği üzerinden sergilemiş. Uğur Mumcu’nun oğlu Özgür Mumcu’nun neredeyse bir yıl önce kaleme aldığı bir yazıyı bugün yazmış gibi sunan Sol-Haber, Selahaddin Eş üzerinden İslam ve Müslümanlara karşı tahammülsüzlüğünü ortaya koymuş.

Üzerinden neredeyse bir yıl geçmiş bir yazıyı bugün kaleme alınmış gibi sunma ahlaksızlığını göstermekten çekinmeyen Sol-Faşist cenahın sözcüsü Sol-Haber Selahaddin Eş’i okurlarına açık hedef olarak göstermiş. Ne yazısında bu ülkenin yakın tarihinde gerçekleştirilmiş Uğur Mumcu da dahil birçok fail-i meçhul cinayeti Selahaddin Eş’e yıkma basitliğini ortaya koyan ve ne de bu yazıyı yeniymiş havasında pişirip yeniden servis eden Sol-Haber’de elbette samimiyet ve hakkaniyet arayacak değiliz. Hedef gösterdikleri ismin, Selahaddin Eş’in 35 yıl boyunca hayatını farklı ülkelerde geçirmek durumunda bırakılmasının nedenini sorgulamalarını da beklemiyoruz. Gerçekliği tersyüz ederek, hakikati açıkça çarpıtarak böyle bir yazıyı yazan oğul Mumcu ve onu yeniden servis eden Sol-Haber’in Selahaddin Eş’i hedef gösterirken adalet kaygısı taşımadığı da çok açık. Açık çünkü Selahaddin Eş’in adı geçen cinayetlerle bir alakasının olmadığı, hukuki olarak bunun ispatı yönünde kayda değer hiçbir delilin ortaya konulmadığı, tersine sırf bu yüzden yıllarca mağduriyet yaşayan isimler arasında olduğunu görmezlikten geliyorlar. Kendileri yargıç olmuş Selahaddin Eş’in “Uğur Mumcu’nun katili” olduğuna hükmetmiş ve Star gazetesi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da Selahaddin Eş’i koruyup kollamakla itham etmişler. O kadar yani! Sol-Haber bulmuş uyduruk malzemeyi ve atmış yalanı. Ama yalanı tutmamış yine tabi!

***

Özgür Mumcu'nun Sol tarafından bugün yazılmış gibi gösterilen ancak 5 Eylül 2015 tarihli söz konusu yazısı:

ozgur-mumcu-selahaddin-es-cumhuriyet.jpg

Yalancı Sol'un "Özgür Mumcu'nun bugünkü (11 Haziran 2016) yazısı" notuyla yazıyı veriş tarzı:

sol-haber-selahaddin-es.jpg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum