1. HABERLER

  2. HABER

  3. The Times Yine Hadsizlik Etti
The Times Yine Hadsizlik Etti

The Times Yine Hadsizlik Etti

Türkiye'de yaşanan her türlü olumsuz hadiseyi sevinç naralarıyla duyuran İngiliz basını bu sefer de 32 kişinin hayatını kaybettiği Suruç'ta yaşanan olay için için hadsiz yorumlarda bulundu.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 11:19A+A-

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan 32 kişinin hayatını kaybettiği olaya dış basında yankılar sürerken, Türkiye karşıtı yayın politikası benimseyen İngiliz basını alışılmışın dışına çıkmadı. Times gazetesi, Suruç'ta yaşanan olayın “IŞİD ile mücadelede Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir uyarı olması gerektiği" şeklinde haddini aşan yorumda bulundu.

"Erdoğan PYD ile İşbirliği Yapsın"

İngiliz Times gazetesi "Cephede Katliam" başlıklı yazıda, “Erdoğan'ın PKK/HDP'nin Suriye'deki kolu PYD ile işbirliği yapması gerektiği” de ifade edildi.

the_times_suruc.jpg

Küstah Benzetme: Kabadayı

Erdoğan için "kabadayı" benzetmesi yapan Times'da: "Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak kabadayı tarzıyla ve Türk laikliğini aşındırmasıyla biliniyor. Ancak daha önce Başbakan ve İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemlerde uyanık ve pragmatik olabildiğini göstermişti. Şimdi bu niteliklerini yeniden canlandırması gerek." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Yeni Şafak

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum