1. HABERLER

  2. HABER

  3. TGB’li Kemalist Şebbihalardan Çirkin Saldırı
TGB’li Kemalist Şebbihalardan Çirkin Saldırı

TGB’li Kemalist Şebbihalardan Çirkin Saldırı

TGB mensubu Kemalist Şebbihalar, Ankara’da Kızılay metrosunda Suriye sergisine saldırdı.

25 Mart 2013 Pazartesi 17:31A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bugün Ankara Kızılay metrosunda açılan ve Suriye’de yaşanan katliamları görüntüleyen fotoğraf sergisine Kemalist Şebbihalar saldırdı.

Geçtiğimiz hafta TKP’li komünist şebbihaların Antakya’da yardım afişlerine saldırmasının ardından; Esedçi Kemalist Şebbihalar bugün Ankara Kızılay’da Suriye için açılan sergiye saldırdı.

Bazı fotoğrafları parçalayan ve ellerinde taşıdıkları Atatürk posteri, Türk bayrağı ve Baas bayrağını açarak etrafa tehditler yağdıran TGB’li Şebbihalar, Esed’in Ankara’daki kolluk gücü olma konusundaki iştiyaklarını ortaya koydular.

TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz’in, sergi başında çok az kişi bulunmasından cesaretle şu an Silivri’de bulunan Org. Başbuğ gibi parmağını sallayarak “Bu sergi kaldırılsın yoksa biz kaldırırız!” şeklinde gürlemesi dikkat çekti.

Ulusal Kanal Hedef Gösterdi

Faşist saldırganlıklarıyla sık sık gündeme gelen TGB’li gençlerin bu saldırganlığını manşete taşıyan Ergenekoncu Ulusal Kanal ise bütün Ankaralıları Kızılay metrosunda yer alan sergiye tepki göstermeye davet ederek saldırı çağrısında bulundu.

tgb-kemalist-sebbihalar_ankara-kizilay-suriye-sergisi02.jpg

tgb-kemalist-sebbihalar_ankara-kizilay-suriye-sergisi03-001.jpg

HABERE YORUM KAT

17 Yorum