1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. TFF, McDonald's ile sponsorluk anlaşmasını sonlandırdı
TFF, McDonald's ile sponsorluk anlaşmasını sonlandırdı

TFF, McDonald's ile sponsorluk anlaşmasını sonlandırdı

Türkiye Futbol Federasyonu, Siyonist çeteyi destekleyen McDonald's ile olan sponsorluk anlaşmasını geçte olsa sonlandırdı.

07 Mart 2024 Perşembe 16:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Patronlar Dünyası'ndan Necla Dalan'ın bildirdiğine göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile McDonald’s Türkiye arasındaki sponsorluk anlaşması, McDonald’s İsrail’in Siyonist askerlere verdiği desteğe yönelik tepkilerin artması sonucu sonlandırıldı.

McDonald’s dünya üzerinde farklı şirketler üzerinden etkinlik gösteriyor. McDonald’s'ın Türkiye'deki şubeleri işgal rejimindeki şubeleri arasında doğrudan bir ilişki bulunmasa dahi çatı şirket olan McDonald’s 7 Ekim'den bu yana bütün dünyada yoğun bir tepki çekiyor. Starbucks ile birlikte McDonald's boykot hareketinden en fazla etkilenen şirketler olma özelliğine sahip. 

Bu sebeple yaklaşık dört aydır TFF'nin McDonald’s ile sponsorluk anlaşması tepkilerin odağındaydı. Yıllık 20 milyon TL'nin üzerinde bir getirisi olan sponsorluk anlaşması TFF tarafından iptal edildi. Geçte olsa alınan bu kararın devlet veya sivil kurum ve şirketlere örnek olması gerekiyor.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum