1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Tevfik Göksu’nun “Hodri meydan!” çağrısına cevap veremediler!
Tevfik Göksu’nun “Hodri meydan!” çağrısına cevap veremediler!

Tevfik Göksu’nun “Hodri meydan!” çağrısına cevap veremediler!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, aleyhinde kampanya başlatan 7 medya organına yaptığı çağrı cevapsız kaldı!

26 Haziran 2021 Cumartesi 16:25A+A-

HAKSÖZ HABER

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, aleyhinde kampanya başlatan Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, Halk TV, KRT, Oda TV ve Tele 1’e 'Hodri Meydan' diyerek cuma günü 11.00'de basın toplantısına davet etmişti.

Sürekli bir biçimde farklı şekillerde kendisi ve Esenler Belediyesi hakkında algı oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Tevfik Göksu’nun “hodri meydan” diyerek başlattığı tartışma karşılıksız kaldı. Zikredilen yayın organları toplantıya iştirak etmeyerek Göksu’ya yönelttikleri ithamlar hakkında şüphe oluşmasını sağladılar.

Tevfik Göksu’nun İBB Meclisi’nde AK Parti Grup Başkanı kimliğine sahip olması da sol ve Kemalist medya tarafından hedef gösterilmesindeki etkenlerin başında geliyor. Göksu çağrısında bu durumu şöyle izah etmişti: "Esenlerimize olan ilginizin sebebini çok iyi biliyoruz. İBB’nin başarısızlıklarını örtmek için Esenler Belediyemiz üzerinden manipülasyon ve algı yapmaya çalışıyorsunuz. Bugüne kadar belediyemizle ilgili yaptığınız taraflı, çarpıtılmış, algı dolu haber, itham ve sorularınızı toplayın gelin. Bekliyoruz."

Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, Halk TV, KRT, Oda TV ve Tele 1 toplumsal uzlaşı zeminini zedeleyen habercilik anlayışları ile çok şikayet edilen “kutuplaşma” ortamının oluşmasını sağlıyorlar. Türkiye’nin medyanın genel anlamda ortaya koyduğu görüntü ise pek iç açıcı değil ne yazık ki…

Çağrısına cevap veremeyen yayın organlarına Tevfik Göksu geçtiğimiz günlerde satışı yapılan Merter’deki hizmet binasının hangi amaçla satıldığını sorusunu hatırlatarak, “Bu soruyu Ekrem İmamoğlu’na sorabilir misiniz?” dedi. Hizmet binasının bir şahsa 147 milyon liraya satılmasının normal olmadığını söyleyen Göksu bir başka hususu daha dikkat çekti.

Ekrem İmamoğlu’nun “yüz bin otopark” sözünü hatırlatan Tevfik Göksu, Merter’de AK Parti döneminde yapılan binayı geçtiğimiz sene otopark olarak hizmete açan İmamoğlu’nun aynı binayı satarak seçim vaadinden caydığını hatırlattı!

hfh.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum