1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Taraf Yazarı Sallamayı Sürdürüyor!
Taraf Yazarı Sallamayı Sürdürüyor!

Taraf Yazarı Sallamayı Sürdürüyor!

Taraf yazarı Emre Uslu tetikçi misyonunu İHH üzerinden devam ettiriyor.

15 Ocak 2014 Çarşamba 13:37A+A-

HAKSÖZ-HABER

Taraf gazetesindeki köşesinde son derece basit yalanları, iftiraları allayıp pullayıp, bir de baştan sona spekülatif içerikli lakırdıları esrarengiz bilgiler şekline sokarak servis eden Emre Uslu bugünkü yazısında yine İHH’nın el-Kaide’ye silah sağladığı iddiasını işlemiş.

Daha önce de benzeri saçmalıklarını defalarca kaleme almış bu kişinin baştan sona palavra ile doldurduğu köşesinin ciddiyeti yazısının girişinde kullandığı bir resimden anlaşılıyor.

Türkiye’nin dış politikasıyla ilgilenenlere sorulsaymış, Türkiye el-Kaide’ye yardım ediyor mu diye alınacak cevap belliymiş. [İmlası bozuk, mantığı zayıf, böylesine aptalca bir cümle ile başlayan bir yazı hakkında konuşmak gerçekten sıkıntı verici bir iş!]

Peki delil var mı? Hem de kapı, pardon duvar gibi! Daha ne olsun?

Zehir hafiye durumu bütün çıplaklığıyla tespit etmiş! El-Kaide’ye destek yazıları İstanbul duvarlarında görülmeye başlanmış! Nitekim hafiye yazarımız çok işlek bir istasyonda bu korkunç gerçeği fotoğraflamış bile! Tüh, tüh memleketin geldiği hale bak, başımıza taş yağacak!

İsmini bile modifiye ederek kullanan bu köşe yazarının çektiği fotoğrafla süslediği yazısı bu minvalde devam edip gidiyor. Arka arkaya bir dizi saçma sapan cümleyi soru diye sıralayınca, vermek istediği mesajın yerini bulduğunu düşünüyor herhalde. Oysa o soruların beş para değeri yok, yaptığı şeyin dedikoducu mahalle karılarının yaptıklarından tek farkı sinsi bir niteliğe sahip olması.

İlginç olan şey şu ki, Hükümet-Cemaat kavgasında Taraf’ın ve Emre Uslu gibilerinin üstlendiği misyon bu kadar net ve açık iken, Gülen Cemaatinin bir yandan bu adamların yaptığından beriyiz, sözleri bizi bağlamaz deyip, bir yandan da bu tetikçilerin kirli kabından yiyip içmesi! 

Emre Uslu'ya ait o haber:

ad.jpg

Polisin El Kaide’ye yönelik başlattığı operasyonda bazı İHH bürolarının basılması Türkiye El Kaide’ye yardım mı ediyor sorusunu yeniden gündeme getirdi.

Türkiye’nin dış politikasıyla ilgilenen, Suriye’de neler oluyor diye merak edenlere “Türkiye El Kaide’ye yardım ediyor mu” diye sorulsa alacağı cevap bellidir. Evet, yardım ediyor...

Öyle ki El Kaide’ye destek yazıları İstanbul’da duvarlarda görülmeye başlandı. “Nusret Cephesi’ne(El Nusra) selam Kafir Esad’a direnişe devam” yazan fotoğrafı İstanbul’da çok işlek bir istasyonda çektim.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum