1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Tahrir’uş Şam’dan Genel Seferberlik Çağrısı 
Tahrir’uş Şam’dan Genel Seferberlik Çağrısı 

Tahrir’uş Şam’dan Genel Seferberlik Çağrısı 

İdlib’in kuzey ve doğu illerinde Rejim ve destekçi gruplar ile Direnişçiler arasındaki savaş şiddetlendi. 

24 Aralık 2019 Salı 14:59A+A-

Suriye sahasının en etkin gruplarından biri olan Heyet Tahrir’uş Şam, Rejim ve destekçilerinin saldırılarına karşı tüm birliklere genel seferberlik çağrısında bulundu. 

Heyet Tahrir’uş Şam yayınladığı beyanda: ”Kadınları, çocukları, yaşlıları öldüren, evleri ve camileri bombalayan suç makinesi Rusya ve mücrim Esed milislerinin cürümlerine karşı sağlam bir duruş sergilememiz gerekiyor. Bütün kuvvetlerimizi kullanmamız ve kollarımızı sıvamamız gerekiyor. Özgür bölgelerin güvenliğini sağlamak  boynumuzun borcudur. Aileler Allah’tan sonra bize güvendiler. ” 

”Ey Tahrir’uş Şam’ın cesur kahramanları; bugün sizin gününüz, bugün karşılaşma günü. Bugün Müslümanlara canlarımızı feda etme günü. Önceki savaşlarda olduğu gibi Allah’a tevekkül ederek sebat edin. Bilin ki Rahman’ın melekleri kafirlerin zulmüne karşı kanatlarını Şam’a gerdi. Allah subhanehu ve teala: ”Elbette ben ve elçilerim galip geleceğiz, diye yazmıştır. Allah güçlüdür galiptir”, ”Bizim ordumuz şüphesiz üstün gelecektir” buyurmuştur. Tahrir’uş şam olarak özgür bölgeleri korumak için sizi seferberliğe davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Fetih Medya 

 

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum