1. HABERLER

  2. İLAN

  3. Suriyeli Muhacirlerle Dayanışma Gecesine Davet
Suriyeli Muhacirlerle Dayanışma Gecesine Davet

Suriyeli Muhacirlerle Dayanışma Gecesine Davet

Özgür-Der Bağcılar Temsilciliği, 2 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Bağcılar Kültür Merkezinde Suriyeli Muhacirlerle Dayanışma Gecesi düzenliyor.

31 Ekim 2012 Çarşamba 23:13A+A-

Özgür-Der Bağcılar Temsilciliği’nin düzenlediği Suriyeli Muhacirlerle Dayanışma Gecesi 02 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Bağcılar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Suriyeli Muhacirlerle Dayanışma gecesini duyuran afişler İstanbul’da  “Suriyeli Muhacirler Kardeşimizdir!..” vurgusuyla Bağcılar, Esenler ve Başakşehir ilçelerinde birçok caddeye ve ana arterle asıldı. Gecede sinevizyon gösterimini takiben Hamza Türkmen, Abdurrahman Dilipak ve Bülent Yıldırım birer konuşma yapacaklar. Ayrıca Grup Yürüyüş direniş marşları ve yeni hazırladıkları albümleri için besteledikleri Ortadoğu İntifadası ve Suriye direnişiyle ilgili yeni ezgilerini iki defa sahne alarak canlı performansla sergileyecekler.

Gece’ye Suriyeli mülteci aileler de katılacak. Yine gece de iki hafta önce İdlip şehrinde şehid düşen 16 yaşındaki Suriyeli Ömer Bkerati’nin Mavi Marmara gazisi olan annesi Şaza Bukerati hanım da bir konuşma yapacak.

bagcilar02.jpg

bagcilar03.jpg

esenler.jpg

esenler01.jpg

bagcilar-afis.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum