1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Suriyeli Genci Diri Diri Toprağa Gömdüler
Suriyeli Genci Diri Diri Toprağa Gömdüler

Suriyeli Genci Diri Diri Toprağa Gömdüler

Suriye’den sosyal paylaşım sitelerine düşen bu görüntü tüyler ürpertiyor. İşte vahşetin görüntüsü…

26 Nisan 2012 Perşembe 16:57A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de Baas rejiminin zulmü sınır tanımıyor. Son zamanlarda yeniden gelen katliam haberlerine vahşet görüntüleri eşlik ediyor.

BM gözlemcilerinin girdiği ülkede her gün onlarca kişi katledilmeye devam ederken ekranlara yansıyan katledilmiş çocuk, kadın görüntüleri yürek dağlıyor. Ancak yaşanan zulmü engellemeye yönelik insanlık halen harekete geçmedi.

Diri Diri Toprağa Gömdüler

Beşşar Esed’e bağlı güçlerin Suriyeli muhalif bir Müslümanı toprağa diri diri gömdüklerinin yer aldığı aşağıdaki görüntü yaşananları gözler önüne seriyor.

Humus’ta boğazına kadar toprağa gömülmüş gence Esed’in askerleri hakaretler ve küfürler yağdırıyorlar. Nefes almakta zorlanan gence “Beşşar’dan başka ilah yoktur!” dedirtmeye çalışan askerlere genç, zorlukla nefes almasına rağmen “Ya Allah” ve “Allah’tan başka ilah yoktur!” nidalarıyla, kelime-i şehadet getirerek cevap veriyor.

İnsanlıktan hiçbir nasibi almamış bir rejimin askerleri bunun üzerine Müslüman gencin açıkta kalan başını da toprağa gömerek vahşice katlediyorlar.

İşte insanlığın toprağa gömüldüğü o görüntüler:

DİKKAT: Görüntüler çocuklar için uygun değildir...

AÇIKLAMA: Beşşar Esed'in Türkiye'deki tetikçileri her zulüm görüntüsünün ardından ne hikmetse "Biz de zulmüne karşıyız!" dedikleri Esed'in avukatlığını yapmaya başlıyorlar. Yukarıdaki videoyu "Esed askeri hiç spor ayakkabı giyer mi?" sorularıyla kara propagandaya malzeme yapanlar aşağıdaki videoyu izlesinler. Öte yandan vahşete maruz kalan Müslüman gencin neden gözlerinin bağlı olduğu sorusunun "işkence kültürü"yle tanışık olunmadığından neşet ettiğine bağlayarak iyimser bir yaklaşımda bulunalım....  

Etiketler : , , , , , ,

HABERE YORUM KAT

55 Yorum