1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Suriye’de 14 Filistinli Mülteci Daha Katledildi (VİDEO)
Suriye’de 14 Filistinli Mülteci Daha Katledildi (VİDEO)

Suriye’de 14 Filistinli Mülteci Daha Katledildi (VİDEO)

Baas güçlerinin Şam’daki Hüseyniye mülteci kampına düzenlediği hava saldırısında 14 Filistinli şehit oldu.

18 Ocak 2013 Cuma 18:28A+A-

HAKSÖZ-HABER

Dünkü saldırıda ölenlerin çoğunun kadınlar ve çocuklar olduğu bildirildi…

Suriye halkına savaş açan Baas rejimi, Suriyelilere yönelik katliamlarının yanında Suriye'de yaşayan Filistinli mültecileri de hedef almaya ve kuşatma altında tuttuğu Filistin mülteci kamplarına saldırmaya devam ediyor.

Yermuk Mülteci Kampı Koordinasyon Komitesi tarafından yapılan açıklamada, Baas rejimi güçlerinin başkent Şam yakınlarındaki El-Hüseyniyye Mülteci Kampı'na düzenlediği hava saldırılarında 14 Filistinli mültecinin şehit olduğu bildirildi.

Yermuk Mülteci Kampı Koordinasyon Komitesi, sosyal paylaşım sitelerinden Facebook'taki sayfasında yayınladığı açıklamada, Baas rejimine ait Mig uçaklarının El-Hüseyniyye Mülteci Kampı'na düzenlediği hava saldırılarında şehit olanların arasında kadınların ve çocukların da bulunduğunu belirtti.

Koordinasyon Komitesi, El-Hüseyniyye Mülteci Kampı'nda hayatını kaybedenlerin dört aileden olduğunu ve ölenlerin çoğunu kadınların ve çocukların oluşturduğunu açıkladı.

Şehitlerin bazılarının cesetlerinin parçalandığını bildiren Koordinasyon Komitesi, 20'den fazla Filistinli mültecinin de yaralandığını söyledi.

Suriye’de katledilen Filistinli sayısının 1.000’i aştığı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT