1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Suriye’de 10 Filistinli Mülteci Daha Katledildi
Suriye’de 10 Filistinli Mülteci Daha Katledildi

Suriye’de 10 Filistinli Mülteci Daha Katledildi

Suriye'de mülteci kamplarında hemen her gün birkaç Filistinli Baas güçlerince şehit ediliyor.

18 Mart 2013 Pazartesi 17:28A+A-

Baas rejimi güçlerinin Suriye'deki Filistin mülteci kamplarına düzenlediği saldırılar ve bombardıman nedeniyle 16 Mart Cumartesi günü 10 Filistinli mültecinin daha hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yerel Quds gazetesinin mahalli kaynaklara dayanarak verdiği bilgiye göre, Şam kırsalında kurulu El-Hüseyniyye Mülteci Kampı'nda Surur Caddesi'ndeki bir binaya roket düşmesi sonucu 7 Filistinli mülteci şehit oldu.

Görgü tanıkları, binanın üzerine düşen roketin parçalarının caddede duran bir otomobile isabet ettiğini ve alev alan otomobilin infilak ettiğini, otomobilin şoförü ile birlikte otomobilde bulunan iki kişinin de hayatını kaybettiğini bildirdi.

Surur Caddesi'ndeki binaya düşen roketin o sırada caddeden geçmekte olan 4 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesine yol açtığı, ölenler arasında kadınlar ve çocukların da olduğu belirtildi.

El-Hüseyniyye Mülteci Kampı'nda Hz. Yakup Caddesi'ne roket düşmesi ve yine aynı caddede çatışma yaşanması sonucu 2 Filistinli mültecinin şehit olduğu ifade edildi.

Şam kırsalındaki Seyyide Zeynep Mülteci Kampında ise Baas rejim güçlerinin bombardımanı sonucu Halil Salih isimli yaşlı Filistinli mültecinin şehit olduğu ve 4 mültecinin de yaralandığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum