1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Suriye İslam Cephesinin Ramazan Mesajı...
Suriye İslam Cephesinin Ramazan Mesajı...

Suriye İslam Cephesinin Ramazan Mesajı...

Suriye İslam Cephesi, 22 Kasım 2013 tarihinde 7 büyük grubun birleşmesi ile kurulmuş bir cephedir. Cephenin siyasi heyet başkanı Hassan Abbud (Ebu Abdullah Hamawi) Ramazan dolayısıyla bir mesaj yayımladı

30 Haziran 2014 Pazartesi 16:25A+A-

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA

Hamd alemlerin rabbi Allaha salat ve selam peygamberlerin efendisi Hz.Muhammedi'n üzerine olsun.

İzzet,cihat ,sabır ve metanet topraklarından şam topraklarından cephe islamiye olarak insanlara hidayet olarak indirilen Kur'an'ın ve içinde insanlara apaçık hüda ve Furkanın olduğu,hayır ve bereketin zafer ve fetihlerin ayı ramazan ayının tüm İslam ümmetine hayırlı olmasını dileriz.

Ramazan ayı Allahın zafer sözü ile imanımızı yenilediğimiz bir aydır,nefsimizi kontrol ettiğimiz günahlarımızı itiraf edip tövbe ettiğimiz bir aydır,Allahın hediyelerine,rahmetine izzet ve cihat yolunda sabrederek nail olduğumuz bir aydır,Allahtan peygamberimizin şam topraklarından ve tüm İslam topraklarından bela ve üzüntüleri kaldırmasını diliyoruz,korkuyu güvenle,çöküşü izzetle değiştirmesini yüce kudretiyle diliyoruz.

Suriyedeki Direnişçi ve mücahit kardeşlerimize gelince Allahu Teala sizi aziz bir makama ve yüksek derecelere yükseltti, Allahı'n sizi yükselttiği bu makamlardan sakın inmeyin Allahın ipine sımsıkı sarılıp içinizdeki kin ve nefreti çıkartıp,kardeş olarak Allah'ın kulu olun.

Azmış ve delalete düşmüş orduların size karşı nasıl tek saf olduklarını ve halifelerine karşı nasıl geldiklerini görüyorsunuz .onlara karşı hakkı korumak için tek saf olarak karşılık vermeyelim mi? 

Kamplarda sabreden halkımıza bomba ve varillerin altında metanet gösteren halkımıza diyorumki: kardeşleriniz çocuklarınız bir an düşünmeden tağut ve zalimin sonunu getirmek için kanlarını döktü,arkadaşlarıda bu yolda devam ediyorlar,onlar için daha önce nasıl öncü olduysanız daima böyle kalın sizden sabrı ve sebatı öğrenip himmet ve azimleri sizlerle artıyor.

Tüm İslam halkının bu ayını kutlar ve onlardan kuşatma altında kalmış göç etmiş halkımız ve çocukları için, savaş acılarını dindirmek için daha fazla infak etmelerini talep ediyoruz.

Bu ay gayretlerin yenilendiği,iman kardeşliğinin şefkat, sahiplenmekle, merhametle pekiştiği bir aydır,Allah'tan bu ibadetimizi kabul etmesini diliyoruz.Bu münasebetle davamızda bizim ve halkımızın yanında olan dünyanın heryerinden bize destek veren özellikle yiğit ve ikram sahibi komşumuz Türkliye'ye şükranlarımızı sunuyoruz Allah hepsinden razı olsun.

Suriye direnişine zarar vermek isteyen çökertmeye çalşan,üzerini örtmek isteyen herkese diyorumki bütün emelleriniz boşa çıkmştır.Allah'ın zini ile direniş devam edecek ,başından beri söylediği hedeflerini gerçekleştirme yolunda,dönmek caymak geri kaçmak yok,kapatılacak sayfa zulmün büyüklenmenin sayfası esat rejiminin sayfası olacaktır ve bizler Allah'ın izni ile adalet barış ve merhamet içine yaşayacağız.gururlu kalacağız ve Allah'tan başkasına kulluk etmeyeceğiz.

Son olarak Allahtan bize oruç tutmaya ibadet etmeye iyilik yapmaya yardımcı olmasını niyaz eder,bize büyük Bedir gibi Mekke fethi gibi zaferi ve fetihlerini nasip etmesini dileriz,tüm Müslümanları korumasını vatanlarında güven içinde yaşamalarını ,Irak ve suriye'deki diğer İslam ülkelerinde düşmanların oyunlarını bozmasını dileriz,kendisi buna kadirdir.

Hassan Abbud (Ebu Abdullah Hamawi)

İslam Cephesi Siyasi Hey'et Başkanı

fotograf-2.png

TIMETURK

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum