1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Suriye İslam Cephesi'nden Reyhanlı Açıklaması
Suriye İslam Cephesinden Reyhanlı Açıklaması

Suriye İslam Cephesi'nden Reyhanlı Açıklaması

Suriye İslami Cephesi Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırı için yazılı açıklamalarda bulundu...

12 Mayıs 2013 Pazar 14:41A+A-

Suriye İslami Cephesi - Ahraruş Şam İslam Hareketi- dün Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırı için yazılı açıklamalarda bulundu...

Açıklamanın Tam Metni:

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA

KARDEŞ TÜRKİYE HALKINA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Hamd Allah'a, Salât ve Selam ise Onun Peygamberinin üzerine olsun...

Kardeş Türkiye'nin Reyhanlı Beldesinde Vukuu bulan, Suriyeli ve Türkiyeli Kardeşlerimizin kanlarını birbirine karıştırmak amacıyla evlerini barklarını terk ederek Türkiye’ye sığınan Suriyeli kardeşlerimize ve Kendilerine Sığınan Suriyelilere evlerinden önce Kalplerini açan özelde Reyhanlılı kardeşlerimize ve genelde Kardeş Türkiye Halkına yönelik bu hunharca saldırıyı büyük üzüntü ve acı ile öğrendik.

Fedakar ve Cömert Türkiye Halkına ve Güzel Belde Reyhanlıda İkamet eden Türkiyeli ve Suriyeli kardeşlerimize en derin üzüntüler içerisinde Başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Acılarımızı, Özgürlük Sevdamızı ve Suriye’deki Çete Yönetiminden kurtulma umutlarımızı bizlerle paylaşan ve bu yolda bizlere kapılarını açan Kardeş Türkiye Halkına ve Hükümetine en samimi duygularımıza şükranlarımızı sunmayı bir borç biliyoruz.

Mazlum Halkların ve Ülkelerin üzerlerinden Zulmü ve Kahrı kaldırmak için yapmış oldukları mücadeleye destek verilmemesi, mücadele edenlere desteğin kesilmesi amacıyla yapılan bu tür eylemler hiç kimse tarafından kabul edilmeyecek, bu saldırılara asla boyun eğilmeyecektir.

SURİYE İSLAM CEPHESİ  - - Ahraruş Şam İslam Hareketi-

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum