1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Suçumuz MÜSLÜMAN Olmak!
Suçumuz MÜSLÜMAN Olmak!

Suçumuz MÜSLÜMAN Olmak!

ABD'de katledilen 3 gencimizden Deah Barakat Suriye'de 16 yaşında Esad rejimi tarafından katledilen Ömer Barakat'in kuzeni çıktı.

13 Şubat 2015 Cuma 23:23A+A-

Murat Ayar / Haksöz Haber

Dünya’nın bir ucundan diğer ucuna aynı gerekçelerle namlı doğrultulur üzerimize! Aynı öfkeyle, üzerimize ölüm kusan uçaklar, tanklar, füzeler yöneltilir. Bataklıkta gül yetiştiririz inadına, direniriz vazgeçmeyiz iyilik kervanına yeni güzellikler katmaya! Adımız Müslümandır, budur katlimize sebep. Darağaçlarında Şeyh Said, İskilipli Atıf oluruz. Suriye’de Ömer, Amerika’da Malcolm, Razan, Deah Shadi, Abu Salha…

Bazen ilginç tevafuklar kardeşliğimizi bir kez daha hatırlatır bize! ABD’de katledilen 3 gencimizin akrabalarının Mavi Marmara’da Suriye’de kahramanlıklarını öğrendiğimizde içimiz bir taraftan burkulur, bir taraftan bilenir imanımız, öfkemiz!

ABD'de katledilen 3 gencimizden Deah Barakat Suriye'de 16 yaşında Esad rejimi tarafından katledilen Ömer Barakat'in kuzeni çıktı. 2 kuzen farklı zamanlarda farklı zalimlerin elinden çıkan kurşunlarla cennete uçtular inşallah!

Deah Barakat'ın teyzesi Şaza Barakat hanım Mavi Marmara'ya katıldığı için daha Suriye'de olaylar başlamadan hicret etmek zorunda kalmıştı. 16 yaşında şehid verdiği civanını gözyaşlarıyla uğurlarken başı dikti! Bir avuç Müslümanın ancak 5-6 saf olabildiği cenaze namazında, Fatih’te! Katilin ismi Esed olunca nasılda yalnız bırakılmıştı, bir kez daha hatırladık…

Ömer Barakat 16 yaşında Esed'e karşı savaşırken şehid olmuştu. Esed zulmünden kaçıp geldikleri İstanbul’da kardeşlerinin zulüm altında yaşamasına dayanamamıştı! Çok sevdiği annesini, gitarını ve İstanbul’u arkasında bırakarak zulme karşı direnmeye, zalimle savaşmaya gitmişti. Zalimlerin namlusundan çıkan kurşunla şehit olduğunda daha 16 yaşındaydı! Fatih'te kılınan cenaze namazında anne ve babasına bir avuç Müslüman eşlik etmişti! Bugün kuzenlerini ABD'li bir faşist katlettiği için profil resimlerini değiştiren kimileri faşist Esed'e hala bir şey söylemiş de değil.

Ömer Suriye'de kuzeni ise ABD'de zalimler tarafından şehit edildiler!

Allah'a çok şükür, yaşanan her gelişme hak ile batılı daha bir belirgin ediyor! Çeşitli gerekçelerle zalimlerden taraf olanlar tel tel dökülüyor, ifşa oluyor!  Zalim zalimdir! Zalimlerden beri olanlara, savaşanlara, iyilik, güzellik savaşımızın yiğit kızlarına, erkeklerine ve tüm şehitlerimize binlerce selam olsun!

barakat1.jpg

barakat2.jpg

barakat3.jpg

barakat4.jpg

barakat5.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum