1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Statükonun adamları bir araya geldi!
Statükonun adamları bir araya geldi!

Statükonun adamları bir araya geldi!

Türkiye’de faili meçhuller başta olmak üzere kargaşanın hâkim olduğu 90’lı yılların aktörleri bir araya gelerek fotoğraf vermişler.

17 Ekim 2020 Cumartesi 16:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye gerçekten çok ilginç bir ülke. Bir dönem siyasi, ekonomik kargaşaya sebep olan kişiler ve çevreler bir şekilde bu işlerden sıyrılıp nasılsa el üstünde tutulabiliyorlar. Üstelik vesayetin geriletilmesi için onca çaba ortaya koyan bir iktidar hala ülkenin başındayken… Emekli Korgeneral Engin Alan, emekli Albay Korkut Eken, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Alaattin Çakıcı ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Bodrum’da bir araya gelerek eski günleri yad etmişler! Ardından fotoğraf çekilmeyi de unutmamışlar.

Hukuk karşısına da çıkan bu insanlar FETÖ’nün yaptığı iğrenç işleri kendilerine maske olarak kullanıp kahraman muamelesi görüyorlar. FETÖ tarafından hukuk çiğnenerek yapılan işlerin bu beyefendileri aklamaması gerekirdi oysaki… Ancak dediğimiz gibi Türkiye gerçekten çok ilginç bir ülke.

Bu yaşananların ortaya çıkardığı şey devlet düşüncesine karşı çok dikkat edilmesi gerektiğidir. Ulus devlet mantığı kendisini bir şekilde -hem de muarızları tarafından- yeniden inşa etmeyi ve tahakkümünü sürdürmeyi başarabiliyor. O halde adaleti ve ahlakı merkezine alan bağımsız, örgütlü mücadelenin sürekliliğinin önemini kavramak gerekiyor. Öteki türlü kazanımlarımız heba oluyor…

HABERE YORUM KAT

1 Yorum