1. HABERLER

  2. HABER

  3. "Soruşturmalar Sonuna Kadar Yürütülecek"
"Soruşturmalar Sonuna Kadar Yürütülecek"

"Soruşturmalar Sonuna Kadar Yürütülecek"

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kodalak, suç örgütlerine karşı açılmış ya da gelecekte açılacak soruşturmaların, hukuk çerçevesinde sonuna kadar yürütüleceğini bildirdi.

15 Haziran 2015 Pazartesi 17:27A+A-

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, "Kişilere ve suç örgütlerine karşı açılmış bulunan ya da gelecekte açılacak olan soruşturmalarımız, değişen hiç bir durum ve koşuldan etkilenmeksizin ve hiç bir taviz verilmeksizin, hukuk kuralları çerçevesinde sonuna kadar yürütülecektir" dedi.

Kodalak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'nca, KPSS soruşturması kapsamında düzenlenen 4. operasyonda 23 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldığını, 21'inin gözaltına alındığını bildirdi.

Şüphelilerden 15'inin İstanbul, 8'inin Ankara'da ikamet ettiğini, Ankara'da yaşayan 2 zanlının arandığını kaydeden Kodalak, şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyeti yasalarının suç saydığı eylemleri işleyenler her kim ya da hangi suç örgütü olursa olsun, bu kişilere ve suç örgütlerine karşı açılmış bulunan ya da gelecekte açılacak olan soruşturmalarımız, değişen hiçbir durum ve koşuldan etkilenmeksizin ve hiçbir taviz verilmeksizin, hukuk kuralları çerçevesinde sonuna kadar yürütülecektir." 

AA

HABERE YORUM KAT