1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Soru çok basit: Gerçekten insan mısınız?
Soru çok basit: Gerçekten insan mısınız?

Soru çok basit: Gerçekten insan mısınız?

İstanbul Silivri'de serinlemek için gölete giren 3 Suriyeli çocuk boğularak can verdi. Sosyal medyada ise kimileri bu durumu "sevinçle" karşıladı!

20 Temmuz 2023 Perşembe 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Silivri'de serinlemek için gölete giren 3 Suriyeli çocuktan ikisi kayboldu. Babasının gölden çıkardığı 1 çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaybolan 2 çocuğun ise cansız bedeni bulundu.

3 evladını birden kaybeden aile gözyaşları içinde evlatlarının cansız bedenlerine sarıldı. Savaştan ve yokluktan kaçarak Türkiye'ye sığınan mülteci ailenin yaşadıkları insani hasletlere sahip olan herkesi üzüntüye boğarken kimileri ise ırkçı nefret sebebiyle yaşananları sevinçle karşıladı.

Sosyal medyada olayı yorumlayan bazı kullanıcıların 3 çocuğun ölümü üzerine Suriyelilerin sayısının azalmış olmasıyla dalga geçti. Kimileri ise bütün Suriyelilerin boğularak ölmesi için kendince çağrıda bulundu. 

Okuyunca insana yeryüzündeki gayesini sorgulatan bu mesajlar ırkçılığın ne kadar iğrenç bir düşünme biçimi olduğunu kanıtlıyor. Şu yavrucakların ölümüne sevinebilmek artık bu gibi müfsitlerle konuşarak anlaşma imkanının kalmadığını gösteriyor. Irkçıların rehabilitasyonu için devlet bütün imkanları seferber etmeleri. Zira ya bu pislikler toplumu delirtecek ya da toplum bunlara en şedid şekilde karşılık verecek!

suriye-uyruklu-3-cocuk-istanbul-silivri-758x569.jpg

Başkalarının acılarını kendisine sevinç kaynağı olarak görenlere sormak istediğimiz soru çok basit:

Gerçekten insan mısınız?

HABERE YORUM KAT

13 Yorum