1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sol’un tarikat takıntısı obsesif kompulsif bozukluk düzeyinde…
Sol’un tarikat takıntısı obsesif kompulsif bozukluk düzeyinde…

Sol’un tarikat takıntısı obsesif kompulsif bozukluk düzeyinde…

İslami kuruluşların üç aylarda başlattığı “Hadis Halkaları” beklendiği üzere İslam düşmanlarını rahatsız etmiş.

18 Ocak 2024 Perşembe 13:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de Müslümanların örgütlü olarak hareket etmeleri İslam düşmanı çevrelerin ödünü patlatıyor. Üniversitelerde, okullarda, iş yerlerinde örgütlenen İslami kuruluşlar Türkiye toplumu ile olan ilişkilerini sıklaştırdıkça hassaten sol-Kemalist kesimler ne yapacaklarını bilemez halde Müslümanları hedef alıyorlar.

İkinci senesine giren “Hadis Halkaları” isimli çalışma üç aylarda insanların Allah Resulü’nün (sav) eşi benzeri bulunmayan örnekliğiyle daha fazla buluşmasını amaçlıyor. Farklı mekanlarda bir araya gelerek kitap okuması yapacak olan bu insanlar hadis-i şerifleri birlikte okuyarak vakitlerini bereketlendirecekler. Ancak en temelde bir “okuma” programı olan Hadis Halkaları dahi birileri rahatsız etmeye yetiyor!

TKP’nin yayın organı Sol, “Tarikatlardan okullar ve fabrikalarda ‘hadis halkaları’ kampanyası” başlıklı haberinde “kitap düşmanlığını” ve cehaletini bir kere daha gösterdi. Tarikatlara düşmanlık edeceğim derken iyice saçmalayan Sol’un bu korkusunu aşabilmesi için psikolojik destek görmesi şart... O vakte kadar kendi halinde bırakılması gereken İslam düşmanları nefret dolu ideolojileriyle Müslümanları kendi düzeysizliklerine çekme derdindeler.

Sol Haber’in vesilesiyle bizler de bir kere daha Hadis Halkaları’ndan herkesi haberdar etmiş olalım. Üç ayları verimli geçirmek için yapılabilecek en iyi işlerin başında Kitab-ı Kerim ve hadis-i şeriflerle olan münasebeti artırmak geliyor. Hadis Halkaları farklı yaş gruplarına göre düzenlenen formatıyla herkese uygun hadisleri bir araya getirerek önemli bir işlev görüyor.

Detaylı bilgi için: https://www.hadishalkalari.org/

HABERE YORUM KAT

1 Yorum