1. HABERLER

  2. HABER

  3. Solcular Üniversiteyi Karıştırmaya Devam Ediyor
Solcular Üniversiteyi Karıştırmaya Devam Ediyor

Solcular Üniversiteyi Karıştırmaya Devam Ediyor

İstanbul Üniversitesi'nde Müslüman öğrencilere sol-sosyalistlerin saldırmasından dolayı olaylar çıktı. Sol şirretlik üniversiteleri karıştırmaya devam ediyor.

16 Aralık 2015 Çarşamba 16:34A+A-

HAKSÖZ-HABER

Müslümanların üniversitelerdeki varlığından ve her türlü çalışmalarından rahatsız olan bu sol-sosyalist gruplar üniversitelerde adeta terör estiriyor. Solcu kız öğrencilerin ellerini kollarını sallayarak çantalarında sopaları taşıyarak “yoldaşlara servis yaptığı görüntüler”den de hatırlanacağı üzere, ses bombası, satır, demir sopa, soda şişeleri gibi okul için gerekli ihtiyaçlar olmadan üniversiteye adım atmamalarına rağmen medyadaki yoldaşları sayesinde kendilerini pek de masum, şirin, sevimli göstermeyi beceriyorlar.

Zorbalık temelinde siyaset yapmayı “devrimcilik” zanneden bu zavallılar, kendileri dışındaki hiçbir düşünceye özellikle de İslami düşünceye tahammül göstermiyor. Öğrenci kitlesi arasında tavır ve davranışlarından dolayı “şirret” muamelesi görmelerine rağmen eski alışkanlıklarını terk etmeyen bu güruh, artık eskisi gibi üniversitelerde istedikleri zorbalığı yapamayacaklarını hala anlamamış olacak ki geçtiğimiz gün bir Müslüman öğrenciye onlarca kişi demir sopalarla saldırabiliyor. İnsanlık onuruyla bağdaşmayan bu eyleme imza atılması yetmemiş olmalı ki bugün de Müslüman öğrencilerin üzerine soda şişeleri atmaya çalışıp küfür ediyor. Müslüman öğrencilerden gerekli cevabı alan sol öğrenciler arkalarına bakmadan kaçarken imdatlarına polis yetişiyor. Olaya müdahale eden polis 6 Müslüman öğrenciyi gözaltına alırken, saldırgan sol gruptan ise 17 kişi gözaltına alındı. Şimdi üniversite yönetiminin okulda “eşkıyalık” yapmayı marifet zanneden bu kişiler hakkında ne gibi işlem yapacağı merak ediliyor?

HABERE YORUM KAT

1 Yorum