1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonizme itirazın diğer bir cephesi
Siyonizme itirazın diğer bir cephesi

Siyonizme itirazın diğer bir cephesi

İsrailli bir milletvekili hükümetin uygulamalarını neo-Nazi politikalar olarak tanımladı!

21 Mayıs 2021 Cuma 14:26A+A-

HAKSÖZ HABER

İşgal rejimi sadece Filistinlilere değil kendisine muhalif olan herkes için büyük bir problem. İsrail’deki liberal ve sol çizgideki siyasiler ve aktivistler Siyonist rejim tarafından ciddi baskı altında tutuluyor.

İsrail polisinin vahşi saldırganlığına itiraz eden İsrailli milletvekili Ofer Cassif  “neo-Nazi hükümeti desteklemeyi bırakın!” diyerek dünyaya sitemini dile getiriyor.

Gösteriler esnasında darp edildiği ve hakarete maruz kaldığı anlaşılan muhalif milletvekili “hiçbir şey yapmayan insanlara ateş etmeye devam ediyorlar!” derken dahi silah sesleri yükseliyor. İşgal rejim polis gücünün karşına çıkan kişinin suçluluk durumunda ziyade siyasi ve dini yönelimine önem verdiği de böylelikle anlaşılıyor.

Faşist hükümetin polisle insanları yıldırmaya çalıştığını da vurgulan Ofer Cassifbütün dünya burada ne yaşandığını görmeli!” diyor. İsrail’in işgal hükümeti hukuk ayaklar altına alarak Knesset mensuplarını dahi susturmaya çalışıyor.

Herkesi susturmaya çalışsa dahi Hamas ile koşulsuz ateşkes masasına oturmak durumunda kalan Siyonist rejim bütün dünyaya yeteri kadar rezil oldu!

İşgal polisi muhaliflere 'müdahale' ediyor:

Ofer Cassif bu paylaşımında "yeteri kadar savaş suçu işlendi, ateşkes hemen şimdi!" diyor. 

basliksiz-043.jpg

basliksiz-044.jpg

 

HABERE YORUM KAT