1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonistler 24 Yılda 300 Bin Filistinliyi Yargıladı
Siyonistler 24 Yılda 300 Bin Filistinliyi Yargıladı

Siyonistler 24 Yılda 300 Bin Filistinliyi Yargıladı

İşgal rejimi askeri mahkemeleri Filistinlilere karşı silah olarak kullanıyor.

02 Şubat 2014 Pazar 00:53A+A-

Ramallah’taki Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Bakanlığı, 1990 yılından beri 300 binden fazla Filistinlinin Siyonist işgal rejimi mahkemelerinde yargılandığını belirterek, askeri mahkemelerin hukuksuz yargılamaları nedeniyle binlerce Filistinlinin cezaevlerine doldurulduklarını ifade etti.

Bakanlık bugün (01 Şubat Cumartesi) yayınladığı raporda, işgal mahkemelerinin Filistinlilere verdiği cezaların Siyonist toplumda, akademik çevrelerde ve yargı çevrelerinde gündeme gelmediğine dikkat çekerek, askeri mahkemelerde olup bitene karşı bilinçli bir suskunluğun devam ettiği hususunun altını çizdi.

Açıklamanın devamında, işgal rejimindeki yargı sisteminin rejimin arka bahçesi ve omurgası olduğunu ve rejimin işgali bununla meşrulaştırmak istediğini hatırlatan bakanlık, dünyada sadece işgal rejiminin idari cezalarla onlarca esiri cezaevinde tuttuğunu belirtti.

Siyonist işgal rejimi, ister çocuk olsun, ister kadın, ister yaşlı olsun ister genç, işgale karşı tepki gösterenleri potansiyel suçlu kabul ettiğinden her fırsatta onları tutuklayıp askeri mahkemelerde yargılamakta ve zindana atmaktadır. Hâlâ cezaevlerinde beş binden fazla esir en basit insan haklarından mahrum bir şekilde yaşamaktadır.

FEM

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT