1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonistin “sivili” böyle oluyor demek ki!
Siyonistin “sivili” böyle oluyor demek ki!

Siyonistin “sivili” böyle oluyor demek ki!

Siyonistlerin ambargosu Gazze’de temel yaşam malzemelerine ulaşımı imkânsız hale getirirken “sivil” olarak tanımlanan Siyonist işgalciler ise BM’nin kısıtlı Gazze yardımlarını protesto etti.

25 Ocak 2024 Perşembe 12:30A+A-

HAKSÖZ HABER

4 aya yaklaşan saldırılar sonucunda zaten oldukça kısıtlı imkânlar içerisinde yaşayan Gazze halkı hayvan yemlerini öğüterek ekmek yapacak hale geldi. Gazze'yi neredeyse her gün bombalayan Siyonist işgalci bir yandan ise uluslararası yardımların bölgeye girişine izin vermiyor. Mısır, Refah Sınır Kapısı’nı açmak için gerekli adımları atmazken Gazze halkının iradesi açlıkla kırılmak isteniyor.

Tüm bunlara karşı ise Gazzeliler direnişten vazgeçmiyorlar. Kimse Gazze’yi terk etmeye yanaşmazken Gazze halkının sabırlı direnişi Siyonistleri çılgına çevirmiş durumda. Dünya halkları ise insani yardımların bölgeye girmesi için gösteriler düzenlemeye devam ediyor.

Savaşın bile hukuku vardır. Ancak Siyonistler hiçbir şeyin hukukunu kabul etmiyorlar. “Sivil” olarak tanımlanan Siyonist işgalciler çok sınırlı sayıdaki yardımın dahi Gazze’ye girişine izin verilmemesi için gösteri düzenledi. Mepa News'in aktardığına göre yardım araçlarının önünü kesen Siyonist “siviller” hoplayıp zıplayarak araçların Gazze girişini engellemeye çalıştı.

Eli silahlı işgalcilerin dışında böylelerinin varlığını da görmek “İsrail” olarak tanımlanan rejimin nasıl bir insan tipi ürettiğini kanıtlıyor. Bunları insan olarak tanımlamak ise insanlığa hakaret etmek anlamına geliyor!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum